Kevin Spacey, care este destul de discret in ceea ce priveste viata sa personala, a declarat, intr-un interviu, ca are o mare ambitie, pe care nu si-a indeplinit-o inca, aceea de a deveni tata.
Actorul in varsta de 55 de ani a declarat pentru ziarul britanic The Times: "Mi-am dorit sa am copii. Imi doresc sa am copii. Este devreme!". Spacey a fost intotdeauna foarte discret in ceea ce priveste viata sa personala. In 2000, si-a luat cu el, pe ascuns, iubita cu care avea o relatie de cativa ani la gala Oscar si i-a multumit in discursul sustinut dupa ce a primit premiul pentru interpretare, pentru rolul din "American Beauty". Presa relata in 1999 si 2000 ca aceasta este scenarista Dianne Dreyer, scrie MEDIAFAX.

Kevin Spacey a castigat doua premii Oscar, pentru rolurile interpretate in filmele "American Beauty" si "Suspecti de serviciu/ The Usual Suspects". Actorul american s-a remarcat recent interpretand rolul politicianului lipsit de scrupule Frank Underwood in drama politica "House of Cards", produsa si difuzata de platforma online Netflix. Pentru acest rol, actorul american a fost laudat de criticii de specialitate si a fost nominalizat la Globul de Aur si la Primetime Emmy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.