Hugh Jackman ii indeamna pe parintii din lumea intreaga sa isi invete copiii sa utilizeze creme antisolare inca de la o varsta frageda, pentru a evita aparitia cancerelor de piele la maturitate.

Starul francizei "X-Men" a suportat mai multe interventii chirurgicale in ultimii ani pentru a extirpa o serie de celule canceroase de la nivelul fetei. Dupa parerea sa, faptul ca nu a folosit crema antisolara in copilaria sa petrecuta in Australia a dus la aparitia acestor probleme de sanatate.
In prezent, Hugh Jackman este un mare fan al cremelor antisolare si se asigura ca fiica lui, Ava, foloseste in adolescenta astfel de produse cu rol de protectie a pielii, scrie MEDIAFAX.

"Crema antisolara. Sunt obsedat de crema antisolara. Anul trecut am avut patru operatii de indepartare a unor celule canceroase de la nivelul pielii. Nu am fost atent in tineretea mea din Australia, dar de fapt nu conteaza in ce zona a lumii iti petreci tineretea, pentru ca atunci cand esti copil trebuie neaparat sa te dai cu crema antisolara. Acum am o fiica. Voi fi langa ea tot timpul, pentru ca va deveni in curand adolescenta, iar eu stiu ce inseamna acea perioada din viata", a declarat starul australian intr-un interviu acordat postului Magic Radio din Marea Britanie.

Hugh Jackman a fost diagnosticat in noiembrie 2013 cu carcinom bazal celular, o forma comuna de cancer de piele, provocat de expunerea la soare fara protectie si care poate fi tratat rapid si fara complicatii. Jackman, in varsta de 46 de ani, a suferit in 2014 patru interventii chirurgicale pentru indepartarea celulelor canceroase din zona nasului si a declarat ca, foarte probabil, va mai avea nevoie de astfel de operatii.

Hugh Jackman, castigator al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputatia unui actor talentat, care a fost distribuit in filme de actiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obtinut un premiu Saturn, in 2001 - si "Van Helsing" sau romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi vazut in filme precum "Prestigiul", "Fantana" si in "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde a jucat alaturi de Scarlett Johansson.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Nascut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor intr-un serial de televiziune australian, in 1994. In 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata, iar, in 2009, a prezentat gala premiilor Oscar. Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar si BAFTA si recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.