Actrita americana Meryl Streep a dezvaluit intr-un interviu recent faptul ca are o viata foarte linistita atunci cand nu filmeaza si se afla alaturi de sotul ei, Don Gummer, in casa cuplului, unde prefera adeseori sa se instaleze intr-un fotoliu comod si sa tricoteze, informeaza contactmusic.com.

"Duc o viata deloc spectaculoasa. Imi place foarte mult sa stau in fotoliul meu din sufragerie si sa tricotez. Sau sa gatesc, sa citesc o carte. Sunt o persoana foarte simpla", a declarat vedeta americana. Desi spune ca are o existenta obisnuita atunci cand se afla acasa, Meryl Streep este totusi constienta de succesul extraordinar pe care il are in viata profesionala si isi pastreaza la vedere trofeele castigate de-a lungul anilor.

Vorbind despre cele trei statuete Oscar pe care le-a primit in cariera ei extraordinara, vedeta americana a spus: "Toate trei sunt in sufragerie, alaturi de celelalte premii. Nu vreau sa ma laud cu ele, sunt acolo mai mult pentru a-mi aduce aminte ca nu trebuie sa ma culc pe lauri si ca trebuie sa evoluez si mai mult, odata cu inaintarea in varsta. Sunt de multa vreme in aceasta industrie, dar nu mi-am pierdut inca pasiunea pentru meseria mea".

De asemenea, actrita americana, ajunsa la varsta de 65 de ani, spune ca se simte norocoasa de faptul ca si-a inceput cariera intr-o epoca in care aspectul fizic nu era la fel de important ca in perioada actuala. "Nu as spune ca sunt urata, dar nici nu sunt cu adevarat draguta. Cariera mea nu a fost niciodata bazata pe felul in care arat - acesta a fost norocul meu. In Hollywoodul din zilele noastre, trebuie sa arati ca modelele casei Victoria's Secret, chiar daca ai peste 40 de ani, daca vrei sa obtii un rol. Consider ca acest lucru este ingrozitor", a declarat actrita americana pentru editia germana a revistei Gala.

Meryl Streep, in varsta de 65 de ani, a castigat doua premii Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal gratie evolutiilor sale din "Alegerea Sophiei", in 1983, si din "Doamna de Fier", in 2012. In 1980, ea a castigat si Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol secundar pentru evolutia din "Kramer contra Kramer", scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Amber Heard, noi acuzații în procesul momentului de la Hollywood:...
Amber Heard, noi acuzații în...

In ultimii ani, Meryl Streep a interpretat numeroase femei celebre pe marele ecran, precum fostul premier britanic Margaret Thatcher in "Doamna de fier/ The Iron Lady" si maestrul bucatar Julia Child in "Julie si Julia/ Julie & Julia". De asemenea, presa americana afirma ca personajul Miranda Priestley pe care Meryl Streep l-a jucat in "Diavolul se imbraca de la Prada/ The Devil Wears Prada" este inspirat din celebra Anna Wintour, redactorul-sef al prestigioasei reviste americane Vogue.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.