Rapperul Ludacris va deveni tata pentru a treia oara, sotia sa confirmand zvonurile in acest sens prin publicarea pe contul sau de Instagram a unei fotografii in care artistul ii saruta abdomenul de gravida, potrivit contactmusic.com.

Ludacris, in varsta de 37 de ani, s-a logodit si casatorit cateva ore mai tarziu cu actuala sa sotie, Eudoxie Mbouguiengue, pe 24 decembrie 2014.
Informatia privind nunta celor doi a aparut luna trecuta, in contextul mai multor relatari despre o sarcina a lui Eudoxie Mbouguiengue, dar Ludacris, pe numele sau real Christopher Bridges, a refuzat sa comenteze informatia.

Mbouguiengue a publicat, duminica, pe contul sau de pe platforma online Instagram, o fotografie in care sotul sau o saruta pe abdomenul de gravida. Langa imagine, aceasta a scris textul "o zi frumoasa la plaja". La randul sau, Ludacris a publicat fotografia si pe contul sau de pe Instagram, insotita de textul "o zi frumoasa intr-adevar". Acesta va fi primul copil al cuplului, dar al treilea pentru Ludacris, care mai are doua fiice, Karma, in varsta de 14 ani, si Cai Bella, in varsta de un an, din relatii anterioare, scrie MEDIAFAX.

Ludacris este un rapper, antreprenor si actor american. Alaturi de colegii sai de generatie din Atlanta, rapperul Big Boi si Andre 3000 din grupul OutKast, Ludacris este unul dintre cei mai influenti rapperi din curentul Dirty South care au avut succes pe plan international la inceputul anilor 2000. A fost recompensat de-a lungul carierei sale cu trei premii Grammy, un premiu decernat de Sindicatul actorilor americani si un premiu Critic's Choice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.