Membrii trupei Pantera colaboreaza in prezent cu autoritatile din statul american Texas, dupa ce mormantul rockerului "Dimebag" Darrell Abbott, fost chitarist in acest grup, decedat in 2004, a fost vandalizat recent.
Reece Eber, fost membru in trupa Nuclear Hellfrost, si-a asumat responsabilitatea pentru vandalizarea mormantului lui Darrell Abbott. El si cativa prieteni au spart piatra funerara, au furat din mormant o pereche de cizme de cowboy si au scris cuvantul "homosexual" pe o bucata de hartie pe care au lasat-o deasupra mormantului.

"Suntem absolut dezgustati de acest fapt! Va cerem tuturor sa aveti fata de Dime si mormantul lui respectul pe care il merita. Acest fel de comportament nu va fi tolerat, iar autoritatile au fost instiintate", se afirma intr-un mesaj publicat pe contul oficial de Facebook al trupei Pantera.

Actualii membri ai trupei Nuclear Hellfrost s-au distantat de acel act de vandalism, spunand ca nu au nimic de-a face cu el. Ulterior, Reece Eber si-a cerut scuze pentru actiunile sale, spunand ca acestea au fost "complet deplasate". Chitaristul Darrell Abbott a fost impuscat mortal pe scena, in timpul unui concert pe care il sustinea alaturi de grupul Damageplan, in statul american Ohio, in decembrie 2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.