Filmul "Focus", cu Will Smith si Margot Robbie, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 19,1 milioane de dolari de vineri pana duminica.

In lungmetrajul "Focus", de Glenn Ficarra si John Requa, Will Smith joaca rolul lui Nicky, un maestru al inselaciunilor, care se indragosteste de o novice, Jess (Margot Robbie). In timp ce o invata trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult de acesta, iar el se rupe de ea. Trei ani mai tarziu, Jess, devenita intre timp o adevarata femeie fatala, apare la Buenos Aires. In mijlocul celei mai noi si mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine si-i da planurile peste cap si-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc.

Pe locul al doilea in topul incasarilor de vineri pana duminica din Statele Unite ale Americii si Canada s-a mentinut pelicula "Kingsman: Serviciul secret/ Kingsman: The Secret Service", care a obtinut, in al treilea weekend de difuzare, 11,75 de milioane de dolari. Filmul, regizat de Matthew Vaughn, ii are in distributie pe Colin Firth, Taron Egerton si Samuel L. Jackson. O organizatie secreta de spionaj recruteaza un tanar de pe strada si il inscrie intr-un program extrem de competitiv de antrenament, in timp ce o amenintare globala iese la iveala din partea unui geniu al tehnologiei, cu ganduri deloc pacifiste.

Animatia 3D "SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D/ The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water" s-a mentinut pe locul al treilea, cu incasari de 11,2 milioane de dolari in al patrulea weekend de difuzare. Filmul este regizat de Paul Tibbitt si spune povestea lui SpongeBob si a prietenilor lui, personaje indragite de copii din serialul de desene animate dedicat, care trebuie sa iasa pe uscat pentru a recupera reteta secreta pentru prepararea sendvisului Krabby Patty, ce a fost furata de piratul Burger Beard.

Filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", o ecranizare a romanului omonim al lui E. L. James, a coborat de pe primul pe al patrulea loc, cu incasari de 10,92 milioane de dolari. "Cincizeci de umbre ale lui Grey", regizat de de Sam Taylor-Johnson si care ii are in rolurile principale pe actorii Dakota Johnson si Jamie Dornan, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, avand in vedere faptul ca scenele cu sex din acesta cumuleaza 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. Actiunea are loc in Seattle, unde Anastasia Steele, o studenta in varsta de 22 de ani si inca virgina, cedeaza in fata sarmului si a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey.

Citeste si:
"Cod Rosu la Londra", pe primul loc in box office-ul romanesc
"Cod Rosu la Londra", pe...

Filmul "Efectul Lazarus/ The Lazarus Effect" a debutat pe locul al cincilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 10,6 milioane de dolari. Filmul, regizat de David Gelb, prezinta, potrivit cinemagia.ro, un grup de cercetatori, condusi de Frank (Mark Duplass) si logodnica sa Zoe (Olivia Wilde), care au facut o descoperire senzationala - ei pot sa-i readuca pe morti la viata. Dupa un experiment reusit asupra unui cadavru de animal, echipa lor este gata sa faca publica descoperirea lumii intregi. Cand decanul universitatii lor afla despre experimentul secret, proiectul lor este imediat suspendat, iar materialele de lucru sunt confiscate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.