Modelul si actrita britanica Lily Cole a anuntat, sambata, ca este insarcinata cu primul sau copil, confirmand astfel zvonurile aparute in presa internationala, dupa ce aceasta a aparut recent la un eveniment purtand o rochie foarte larga, potrivit dailymail.co.uk.

Lily Cole, in varsta de 27 de ani, are in prezent o relatie cu Kwame Ferreira, alaturi de care a dezvoltat reteaua de socializare impossible.com. Cole si Ferreira s-au cunoscut in timp ce lucrau la aceasta platforma online si s-au indragostit.

"L-am cunoscut pe Kwame in timp ce lucram la dezvoltarea proiectului Impossible si el mi-a oferit cel mai profund dar, m-a ajutat sa realizez acest site. Dupa ce am lucrat impreuna pentru o lunga perioada de timp, ne-am indragostit, si sunt foarte fericita sa spun ca asteptam primul nostru copil", a anuntat Lily Cole, potrivit MEDIAFAX.

Zvonurile privind sarcina modelului britanic au aparut la inceputul acestei saptamani, cand Lily Cole a participat la evenimentul Elle Style Awards, la care a purtat o rochie lunga, de culoare roz, foarte larga.

Anterior, Lily Cole a avut relatii cu miliardarul american Jack Dorsey, fondatorul platformei de microblogging Twitter, si cu actorul Jude Law.

Lily Cole este un model britanic care a aparut pe copertele unor reviste celebre si a participat la prezentarile unor case de moda renumite - Christian Lacroix, Alexander McQueen, Chanel, Hermes, Galliano, Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier si Marc Jacobs. Din 2008, modelul britanic a inceput sa cocheteze si cu actoria si a putut fi vazuta intr-un rol in filmul "The Imaginarium of Doctor Parnassus", in care i-a avut ca parteneri pe Jude Law, Heath Ledger, Johnny Depp si Colin Farrell.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.