Actorul american Harrison Ford va juca intr-o continuare a filmului "Vanatorul de recompense/ Blade Runner", informeaza variety.com.

Pelicula ar putea fi regizata de cineastul Denis Villeneuve si va fi produsa de Alcon Entertainment. Anuntul a fost facut joi.

Cu un scenariu scris de Hampton Fancher si Michael Green, actiunea din noul proiect cinematografic va fi plasata la cateva decenii dupa aceea din filmul original, care a fost lansat pe marile ecrane in 1982, scrie MEDIAFAX.

Recent, Harrison Ford a spus ca scenariul pentru acest film reprezinta "cel mai bun lucru" pe care l-a citit vreodata. Starul american va interpreta din noul rolul Rick Deckard in acest film, a carui actiune din pelicula originala se desfasura intr-un univers distopic din Los Angeles-ul anului 2019.

Filmul va fi produs de Ridley Scott, regizorul lungmetrajului original.

Cineastul Denis Villeneuve a fost nominalizat la Oscar cu filmul "Incendii/ Incendies" (2010) si s-a remarcat apoi in 2013 cu thrillerul "Prizonieri/ Prisoners", in care rolurile principale au fost interpretate de Hugh Jackman si Jake Gyllenhaal. Cel mai recent film al sau a fost thrillerul "Inamicul/ Enemy" (2013), iar urmatorul lui proiect regizoral, "Sicario", cu Emily Blunt, Josh Brolin si Benicio Del Toro, va avea premiera pe 18 septembrie.

Cunoscut pentru rolurile din seriile "Indiana Jones" si "Razboiul Stelelor", Harrison Ford a declarat in trecut ca prefera ca publicul sa-si aminteasca de el pentru roluri precum cele din "Martorul" - care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal - si "The Mosquito Coast", cu Helen Mirren si River Phoenix, doua filme de Peter Weir. Ford a mai jucat in filme precum "Sabrina", in regia celebrului Sydney Pollack, si "Imigrantii/ Crossing Over", in regia lui Wayne Kramer.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.