Actorul american Will Smith a declarat, intr-un interviu acordat vedetei de televiziune americane Ellen DeGeneres, ca, dupa parerea sa, Denzel Washington este "un barbat sexy", informeaza contactmusic.com.

Will Smith, in varsta de 46 de ani, a declarat intr-un interviu pentru Ellen DeGeneres, ca i se pare "ciudat" ca oamenii il considera atragator, insistand ca exista actori mult mai aratosi decat el. "Este chiar foarte ciudat sa fiu considerat atragator. Cand ma gandesc la cineva sexy, ma uit la Denzel Washington. El este un barbat sexy. Stii, nu m-am gandit niciodata la mine insumi in felul acesta, deci e amuzant", a spus Smith.

Actorul s-a descris ca fiind un barbat care a ajuns la forma fizica optima tarziu, abia cand se apropia de varsta de 30 de ani. "Pe la 26-27 de ani am inceput sa ma implinesc si eu. Intotdeauna am fost un slabanog. Ai putea spune ca am crescut pentru a ma potrivi cu urechile" a glumit Will Smith. In cadrul aceleiasi emisiuni, Smith a vorbit despre faptul ca sotia sa, Jada Koren Pinkett Smith, in varsta de 43 de ani, joaca in filmul "Magic Mike XXL", alaturi de Channing Tatum si Joe Manganiello. "A fost foarte interesant, pentru ca sunt foarte multi tipi, foarte multe vedete. Oriunde ma duc, e cineva care a fost in chiloti langa sotia mea. E ciudat. E foarte ciudat, Ellen", a spus Will Smith.

Actorul si cantaretul Willard Christopher "Will" Smith, nascut in 1968, a cunoscut succesul in lumea filmului odata cu serialul "Printul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air" (1990). Pentru rolul pugilistului Muhammad Ali (Cassius Clay), din filmul "Ali" (2001), Will Smith a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal, scrie MEDIAFAX.

Will Smith a jucat, de asemenea, in "Baieti rai/ Bad Boys I si II" (1995 si 2003), in franciza "Barbati in negru/ Men in Black", in "Ziua independentei/ Independence Day", "In cautarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" (2006) - alaturi de fiul sau, Jaden Smith -, "Legenda vie/ I Am Legend" (2007), "Hancock" (2008) si "Sapte suflete/ Seven Pounds" (2008). Filmul sau cel mai recent este "1.000 post Terra/ After Earth", de M. Night Shyamalan, in care a jucat din nou alaturi de fiul sau, Jaden Smith.

Citeste si:
Mihai Bendeac își caută nevastă. Cum și-a făcut reclamă actorul:...
Mihai Bendeac își caută...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.