Bobbi Kristina Brown, fiica artistilor Whitney Houston si Bobby Brown, a suferit convulsii puternice si a fost plasata din nou in coma indusa, miercuri, dupa ce medicii au incercat - fara succes - sa o trezeasca, reducandu-i doza de medicamente administrata, informeaza dailymail.co.uk.

Tanara, in varsta de 21 de ani, care este conectata la sistemele de mentinere a functiilor vitale, in Spitalul Universitar Emory din Atlanta, Georgia, a suferit o serie de convulsii puternice atunci cand medicii i-au redus doza de medicamente care o tin in coma indusa, precizeaza CNN. Medicii au decis sa o plaseze din nou in coma.

Fiica renumitei cantarete Whitney Houston continua sa se afle intr-o stare medicala foarte grava, dupa ce a fost descoperita in stare de inconstienta, in cada din resedinta ei, pe 31 ianuarie. Saptamana trecuta, medicii i-au facut o traheotomie. Putine detalii despre starea de sanatate a tinerei au fost dezvaluite dupa internarea ei, iar tatal, rapperul Bobby Brown, a cerut presei americane sa respecte viata privata a familiei sale si sa nu intervieveze rudele si prietenii care vin sa o viziteze pe fiica sa la spital.

Vestea vine la doar cateva zile dupa aparitia in presa a unor zvonuri despre o cearta intre iubitul lui Bobbi Kristina, Nick Gordon, si tatal ei.
Luni, Nick Gordon a publicat o serie de mesaje dure pe Twitter la adresa lui Bobby Brown, spunand ca rapperul si-a vazut fiica doar de patru ori in ultimii cinci ani si ca este interesat doar de banii pe care aceasta i-a mostenit de la Whitney Houston. Se spune ca Bobby Brown i-ar fi interzis lui Nick Gordon sa o viziteze la spital pe Bobbi Kristina, scrie MEDIAFAX.

Politia din Roswell, statul american Georgia, efectueaza o ancheta penala si a interogat mai multe persoane referitor la circumstantele care au dus la descoperirea lui Bobbi Kristina in stare de inconstienta.

Mama tinerei, cantareata Whitney Houston, castigatoare a sase premii Grammy si actrita care s-a luptat mult timp cu dependenta de droguri, a murit inecata in cada din camera de hotel din Beverly Hills, California, pe 11 februarie 2012. Autoritatile au anuntat ca vedeta s-a inecat accidental, in urma consumului de cocaina si a problemelor cardiace. Whitney Houston a murit la varsta de 48 de ani.

Citeste si:
A fost publicata autopsia canteretei Whitney Houston, la 8 ani de la m
A fost publicata autopsia...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.