Grupul MTV va produce si va difuza pe canalul sau international un show culinar care se adreseaza telespectatorilor tineri, informeaza hollywoodreporter.com.

Noua emisiune se intituleaza "Brothers Green: EATS!" si ii va avea ca prezentatori pe doi tineri din Brooklyn, vedete pe internet, care doresc "sa revolutioneze formatul traditional al show-urilor culinare pentru publicul tanar de astazi, cu o tenta unica a stilului MTV", au precizat reprezentantii acestui post de televiziune, detinut de grupul Viacom.

Noul program, ale carui episoade vor avea o durata de 30 de minute, va fi prezentat de fratii Mike si Josh Greenfield, gazdele serialului culinar "Midnight Munchies", difuzat de canalul Hungry Channel de pe platforma online YouTube. Ei vor pregati "mancare pentru oameni, cu oameni", inspirandu-se in retetele lor din specificul orasului New York, dar si din diverse alte zone ale lumii. In show vor aparea in calitate de invitati speciali diversi artisti si muzicieni, scrie MEDIAFAX.

Produs de Storyville Entertainment, serialul culinar "Brothers Green: EATS!" va fi difuzat intr-un prim sezon care va include 12 episoade. Show-ul va fi difuzat de MTV International, iar continuturile sale vor fi difuzate pe platformele digitale ale grupului MTV in diverse formate. Serialul va fi difuzat in peste 160 de teritorii incepand din luna aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.