Regizoarea Chris Simion isi va lansa cel mai recent roman, "40 de zile", publicat la editura Trei, printr-un turneu in Romania, care se va desfasura in perioada 1 martie - 9 aprilie si va cuprinde 40 de intalniri cu cititorii.

Turneul autoarei va incepe pe 1 martie, la Bucuresti, si se va incheia pe 9 aprilie. In aceasta perioada, Chris Simion se va intalni cu cititorii din Focsani, Bacau, Piatra Neamt, Iasi, Suceava, Baia Mare, Oradea, Arad, Timisoara, Deva, Resita, Turnu Severin, Ploiesti, Constanta, Brasov, Targu Mures, Turda, Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu, Ramnicu Valcea, Braila, Galati, Tulcea, Calarasi, Pitesti, Mangalia, Giurgiu, Fagaras, Busteni, Craiova, Alexandria, Buzau, Slobozia, Campina, Predeal, Sinaia, Targoviste. Primul eveniment are loc duminica, de la ora 15.00, la Carturesti-Verona din Bucuresti.

Dupa bestsellerul "Ce ne spunem cand nu ne vorbim", Chris Simion propune publicului "40 de zile", un roman-basm care ii va da pofta de trait in adevar si frumos, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX. Cea de-a noua carte, scrisa in 40 de zile, este un joc al introspectiei si al (re)gasirii de sine. "Recomandat persoanelor aflate in deruta existentiala, cu alergie la minciuna si cu tulburari de maturitate", se arata in comunicatul citat.

Chris Simion s-a nascut pe 20 august 1977, in Bucuresti. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" - Bucuresti, sectia teatrologie, in 2000, si sectia regie teatru, in 2005.

Prima carte, "Dragostea nu moare. O concluzie la 16 ani", i-a fost publicata in 1994, autoarea fiind numita de criticul George Pruteanu "un fel de pui de Cioran in fusta lunga si neagra". La 17 ani i s-a publicat "Dogmatica fericirii", iar in prefata cartii actorul Florian Pittis scria "Citindu-ti cartea am tras si eu o concluzie. «Vrei sa fii fericit? Daca esti pregatit sa suferi, iubeste!» Chris Simion... nu esti cumva o reincarnare a mea?". Printre titlurile publicate se numara "Disperarea de a fi" (1996), "De ce nu suntem ceea ce putem fi?" (1997), "Spovedania unui condamnat" (1998/ 2000), "In fiecare zi, Dumnezeu se roaga la mine" (2002), "Ce ne spunem cand nu ne vorbim" (Editura Trei, 2010). Din 2009, Chris Simion este membra a Uniunii Scriitorilor din Romania.

Citeste si:
Lord of the Dance revine în România în cadrul turneului aniversar...
Lord of the Dance revine în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.