Actrita si cantareata americana Hilary Duff divorteaza de sotul ei, Mike Comrie, dupa ce cuplul s-a despartit in luna ianuarie a anului 2014.

Potrivit presei americane, vedeta, in varsta de 27 de ani, care s-a despartit de fostul jucator canadian de hochei in 2014, a depus actele de divort, vineri, la doar o zi dupa ce Mike Comrie, in varsta de 34 de ani, a fost acuzat ca ar fi facut propuneri cu tenta sexuala mai multor femei, intr-un restaurant de lux din Beverly Hills, California.

O sursa a declarat pentru TMZ ca actrita, care are un copil in varsta de doi ani cu Mike Comrie, a mentionat diferente ireconciliabile si a cerut custodia fiului lor, Luca. In ianuarie 2014, vedeta a publicat un mesaj pe reteaua de socializare Twitter si in numele lui Mike Comrie. In acel mesaj, actrita multumea admiratorilor pentru sprijinul acordat. "Eu si Mike va suntem recunoscatori pentru toate gandurile transmise. Nu este o zi usoara, dar vom trece peste asta impreuna", se arata in mesajul publicat.

Hilary Duff si Mike Comrie s-au casatorit in august 2010. Cei doi au impreuna un copil, Luca Cruz Comrie, nascut in martie 2012.

Hilary Duff a devenit cunoscuta prin intermediul emisiunii televizate "Lizzie McGuire", difuzata de Disney Channel/ ABC Kids. Ea a jucat si in filme precum "Western True Women" (1997), "Casper" (1998) si "Soul Collector" (1999). Cel mai recent film al sau, "Provinces of Night", a aparut pe marile ecrane in 2011. In anul 2002, Hilary Duff a decis sa urmeze o cariera muzicala. Astfel, ea a debutat cu melodia "Santa Claus Lane", selectata pentru coloana sonora a filmului "The Santa Claus 2" si inclusa in albumul cu acelasi titlu. Cel mai recent album al ei dateaza din 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.