Patrick Schwarzenegger, fiul cel mare al actorului Arnold Schwarzenegger si al jurnalistei Maria Shriver, a fost implicat intr-un accident de circulatie petrecut la Los Angeles, in urma unei confruntari verbale cu un alt conducator auto, informeaza Reuters.

Patrick Schwarzenegger nu a fost ranit in acel accident, a anuntat marti politia americana. Incidentul in care a fost implicat Patrick Schwarzenegger, iubitul in varsta de 21 de ani al cantaretei pop Miley Cyrus, s-a produs pe 10 februarie, in San Fernando Valley, dar a fost anuntat in presa americana abia marti. Un alt conducator auto a aruncat pe geamul automobilului sau o sticla cu apa, care a lovit vehiculul condus de Patrick Schwarzenegger, si apoi a parasit acea zona, a precizat Rosario Herrera, purtatoare de cuvant a Politiei din Los Angeles.

Patrick Schwarzenegger l-a urmarit cu masina pe acel barbat si, dupa ce acesta a schimbat directia de deplasare, efectuand o intoarcere la 180 de grade, tanarul a facut aceeasi manevra si a continuat urmarirea. Apoi, Patrick Schwarzenegger a decis sa isi intrerupa cursa de urmarire si a inceput manevra pentru a efectua o noua intoarcere la 180 de grade, a spus Rosario Herrera. In acel moment, celalalt sofer a intors si el automobilul si a tamponat partea din spate a vehiculului lui Schwarzenegger si si-a continuat drumul, parasind astfel locul accidentului.

Patrick Schwarzenegger nu a fost ranit si a telefonat imediat la Politie pentru a raporta accidentul. Politistii nu cunosc deocamdata motivul pentru care celalalt conducator auto a luat decizia de arunca cu apa spre masina lui Schwarzenegger. Miley Cyrus nu se afla in automobil alaturi de Patrick Schwarzenegger in momentul cursei de urmarire si al tamponarii dintre cele doua vehicule, scrie MEDIAFAX.

Patrick Schwarzenegger este unul dintre cei patru copii pe care actorul si culturistul Arnold Schwarzenegger - care a fost guvernator al statului California din 2003 pana in 2011 - ii are cu Maria Shriver. Dupa ce Arnold Schwarzenegger a recunoscut in mod public ca are un copil cu una dintre menajerele cuplului, Maria Shriver a depus in instanta actele oficiale de divort, in 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.