Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston si a rapperului Bobby Brown, "era drogata cu Xanax, un medicament pe care l-a luat in mod abuziv in ultimii ani, si avea ganduri suicidare".

Bobbi Kristina Brown tocmai se certase cu iubitul ei, Nick Gordon, si luase probabil Xanax - un medicament prescris contra depresiei - atunci cand a fost gasita in stare de inconstienta in cada din sala de baie a resedintei sale din Roswell, un oras din statul american Georgia, pe 31 ianuarie. Tanara in varsta de 21 de ani se afla in continuare in coma indusa intr-un spital din Atlanta. Fostul ei iubit Zach Jafarzedeh, cu care Bobbi Kristina a ramas in relatii amicale dupa incheierea relatiei lor, crede ca tanara ar fi adormit in cada.

Insa el nu exclude posibilitatea ca fosta lui iubita sa fi incercat sa se sinucida, prin prisma similaritatilor ingrijoratoare cu felul in care a murit mama ei, Whitney Houston, in 2012, scrie MEDIAFAX.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru tabloidul britanic Daily Mail, Zach Jafarzedeh - care este prima persoana din cercul de prieteni apropiati ai tinerei ce acorda un interviu despre aceasta tragedie - ofera o serie de detalii insolite despre relatia turbulenta pe care Bobbi Kristina o avea cu Nick Gordon. De asemenea, el mai spune ca Bobbi Kristina abuza de Xanax inca de la varsta de 16 ani.

Zach, in varsta de 24 de ani, spune ca Bobbi Kristina lua acest medicament in fiecare dimineata si, adeseori, in doze mai mari decat cele care ii erau prescrise. De asemenea, el mai spune ca relatia cu Nick Gordon, in varsta de 25 de ani, se degradase destul de mult in ultimele luni, iar Bobbi Kristina era extrem de suparata din acest motiv.

"Stiu ca s-au certat cu cateva zile inainte de tragedie si ea era cu adevarat deprimata din aceasta cauza si a luat probabil cateva pastile de Xanax, a facut baie si a adormit in cada. Cred ca a luat mai multe pastile de Xanax decat i-au fost prescrise. Daca iei doua sau trei, adormi imediat si nu-ti mai amintesti nimic. Indiferent cine esti, te doboara, iar daca amesteci Xanax cu alcool obtii o combinatie letala. Unele aspecte ma fac sa cred ca ar putea fi o sinucidere, nu doar o simpla greseala. Un fel de gest simbolic: «Asa a murit mama mea si tot asa vreau sa ma sinucid si eu». E infiorator cat de similara este situatia. Mi-a dat fiori pe spate si mi s-a facut rau cand am auzit ce s-a intamplat", a declarat fostul iubit al lui Bobbi Kristina.

Citeste si:
Primul laborator de extragere a cocainei din România, descoperit în...
VIDEO Primul laborator de...

Xanax este un medicament contra anxietatii, care ii ajuta pe pacienti sa se calmeze si previne atacurile de panica. A fost una dintre substantele descoperite in trupul neinsufletit al cantaretei Whitney Houston, gasita decedata in cada camerei sale de la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles pe 11 februarie 2012, cu o zi inainte de gala premiilor Grammy din acel an.

In 2011, Bobbi Kristina a fost fotografiata in timp ce priza cocaina, dar Zach Jafarzedeh spune ca tanara renuntase la acel drog si, in mare parte, isi indreptase comportamentul dupa moartea mamei sale.

"A consumat droguri inainte ca mama ei sa moara. Era mai rebela pe atunci. Insa a vazut ce i s-a intamplat mamei sale si a vrut sa invete din acel lucru. Fuma tigari, dar nu ii placea sa fumeze marijuana. Nu ii placea cum acest drog o facea sa se simta. Cocaina a reprezentat doar o mica faza din viata ei. Principalele droguri pentru ea erau alcoolul, Xanaxul si tigaretele", a spus Zach.

Citeste si:
A fost publicata autopsia canteretei Whitney Houston, la 8 ani de la m
A fost publicata autopsia...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.