Actrita americana Jane Fonda, in varsta de 77 de ani, a dezvaluit intr-un interviu recent ca fumeaza marijuana "din cand in cand", insa recunoaste faptul ca acel drog ii afecteaza adeseori judecata, informeaza contactmusic.com.

"Nu pot sa mai vad un film daca am fumat marijuana. Am vazut in trecut filme dupa ce fumasem (marijuana, n.r.) si imi spuneam: «Acesta este probabil cel mai bun pe care l-am vazut vreodata». Apoi, revedeam filmul, treaza, si imi spuneam: «Oare ce-a fost in capul meu?»", a declarat actrita americana.

Jane Fonda crede ca si-a dezvoltat "un simt mai amplu al propriei stari de bine" in ultimii ani si acum se simte "ca o alta fiinta umana" in comparatie cu perioada in care avea varsta de 60 de ani. "Oamenii spun: «Dumnezeule! Cum reusesti sa te mentii atat de... bla bla bla». E simplu. Am facut o operatie estetica. Am vorbit deja despre acest lucru. Nu conteaza. Ceea ce conteaza este sa intelegi ca intotdeauna poti sa te simti mai bine. Ca trebuie sa continui sa ai incredere. Devine mai greu pe masura ce imbatranesti. Dar trebuie sa ramai curajos si sa continui sa mergi dincolo de zona ta de confort si sa descoperi acele lucruri de care ai nevoie pentru a deveni asa cum iti doresti sa fii", a adaugat Jane Fonda.

Jane Fonda a debutat in 1960 in comedia "Nevasta baschetbalistului/ Tall Story", dar a fost apreciata in 1969 in drama "Si caii se impusca, nu-i asa?/ They Shoot Horses, Don't they?", pentru care a primit si prima ei nominalizare la Oscar. Actrita americana a jucat in peste 40 de filme si a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in 1978, pentru rolul din "Intoarcerea acasa/ Coming Home", si in 1971, pentru partitura din "Klute", scrie MEDIAFAX.

Jane Fonda a revenit pe marile ecrane in 2005, dupa o pauza de 15 ani, si a jucat recent in serialul "Redactia/ The Neewroom". De asemenea, aceasta a interpretat-o pe Nancy Regan, vaduva fostului presedinte american Ronald Reagan, in filmul regizat de Lee Daniels, "The Butler".

Actrita americana a fost nominalizata in 2013 la premiile Emmy pentru interpretarea personajului Leona Lansing din serialul "Redactia/ The Newsroom". Autobiografia ei, "My Life so Sar", a fost inclusa in lista de bestselleruri a publicatiei The New York Times. Vedeta americana va putea fi vazuta in curand in serialul de comedie "Grace and Frankie", produs si difuzat de platforma online Netflix, care va avea premiera in luna mai.

Citeste si:
Fiul administratorului unei firme de transport, răpit în Spania....
Fiul administratorului unei...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.