Cantareata americana Christina Aguilera va juca in mai multe episoade ale serialului difuzat de postul TV ABC "Nashville", interpretand rolul starului pop Jade St. John, informeaza accesshollywood.com.

Christina Aguilera va putea fi vazuta interpretand rolul lui Jade in "Nashville", in aceasta primavara. Jade va ajunge in Nashville pentru doua nopti, unde este "intr-o vacanta de la viata ei". Prezenta sa in serialul "Nashville" va marca a doua incercare de a interpreta un rol muzical a cantaretei americane, dupa ce a facut parte din distributia filmului "Burlesque: Vis implinit" (2010), alaturi de Cher.

"Nashville" este un serial lansat de televiziunea ABC despre o fosta cantareata de muzica country, Rayna James, in varsta de 40 de ani, care incearca sa reintre in atentia publicului si sa isi recastige faima din tinerete. Fosta stea a muzicii country este fortata sa formeze un parteneriat cu tanara senzatie Juliette Barnes, pentru a-si revitaliza cariera, potrivit cinemagia.ro, scrie MEDIAFAX.

Christina Aguilera, care a devenit celebra cu hitul "Genie in a Bottle", a castigat patru premii Grammy, un Latin Grammy si a vandut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial. In 2013, a fost inclusa de prestigioasa publicatie Time in topul 100 al celor mai influenti oameni din lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.