Danny McCulloch, basistul trupei The Animals, a murit la varsta de 69 de ani, in urma unui infarct pe care l-a suferit pe 29 ianuarie, informeaza contactmusic.com.

Copiii rockerului britanic - Natasha, Nina, Tara si Alistair - au anuntat aceasta veste cu ocazia unui concert tribut organizat in memoria tatalui lor, care, in afara de trupa The Animals, a cantat alaturi de nume mari din industria muzicala, precum Muddy Waters, Jerry Lee Lewis, Screaming Lord Sutch, scrie MEDIAFAX.

Danny McCulloch, despre care Jimi Hendrix a spus ca era cel mai bun basist pe care l-a cunoscut vreodata, a parasit trupa The Animals in 1968 si a devenit un muzician independent, participand la turnee si sesiuni de inregistrari alaturi de numerosi interpreti celebri. A fost considerat un inlocuitor potrivit pentru Bill Wyman dupa ce acesta a parasit trupa The Rolling Stones la inceputul anilor 1990, insa nu a acceptat acea colaborare, intrucat era mult prea ocupat cu inregistrarile de la propriul sau album "Beowulf".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.