Actrita Liv Tyler a devenit, miercuri, mama pentru a doua oara, dupa ce a nascut un baiat, iar tatal copilului este actualul iubit al vedetei, David Gardner, informeaza contactmusic.com.

Un reprezentant al cuplului a declarat pentru People.com: "Copilul este sanatos si toata lumea este fericita". O sursa apropiata actritei a declarat ca bebelusul va trebui sa ramana in spital o perioada, sub supraveghere medicala, pentru ca nasterea a avut loc cu sase saptamani si jumatate mai devreme. Numele copilului nu a fost dat publicitatii.

Actrita a confirmat in luna decembrie ca asteapta un copil, dupa ce a recunoscut ca toate visele i se indeplinesc, pentru ca si-a dorit sa fie din nou mama de sapte ani."De sapte ani spun ca vreau sa fac un film HBO cu o distributie in care toti actorii sunt importanti. Si am vrut o casa la tara. Si sa fac inca un copil. Daca m-ati cunoaste bine, ati sti ca astea sunt lucrurile pe care mi le doresc. Si toate au venit deodata, impreuna", a declarat Tyler. Actrita a reusit sa isi indeplineasca celelalte dorinte jucand in serialul produs de HBO "Cei ramasi/ The Leftovers" si renovandu-si casa din Hudson, New York.

Liv Tyler, in varsta de 37 de ani, mai are un fiu, Milo, in varsta de zece ani, cu fostul sau sot, Royston Langdon. Partenerul sau de viata, David Gardner, are si el un fiu, Grey, in varsta de sapte ani, cu fosta sotie, Davinia Taylor. Tyler s-a despartit de sotul ei, muzicianul britanic Royston Langdon, in 2008, dupa sase ani de mariaj, in timp ce David Gardner, care lucreaza in domeniul managementului sportiv si este prieten cu David Beckham, a divortat de actrita Davinia Taylor in 2010, scrie MEDIAFAX.

Liv Tyler este fiica solistului formatiei Aerosmith, Steven Tyler, si a fostului model Bebe Buell. Ea a debutat in industria de divertisment in 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul sau rol a fost in 1994, in filmul "Dincolo de tacere/ Silent Fall". Rolul care i-a adus celebritatea este cel al printesei elfilor Arwen din trilogia "Stapanul inelelor". Liv Tyler joaca si in serialul "Cei ramasi/ The Leftovers", alaturi de Justin Theroux, care este difuzat in prezent de televiziunea HBO.

Citeste si:
TOP 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022
TOP 10 cele mai scumpe oraşe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.