Trupa rock americana Faith No More va lansa pe 19 mai primul ei album de studio dupa o pauza de 18 ani, care se va intitula "Sol Invictus", informeaza site-ul revistei muzicale New Musical Express.

LP-ul "Sol Invictus", primul album de studio al formatiei americane dupa materialul discografic "Album Of The Year", aparut pe piata in 1997, a fost inregistrat la studioul pe care Faith No More il detine in orasul Oakland din statul american California. Produs de Bill Gould, basistul formatiei americane, discul va fi lansat prin intermediul casei de discuri a acestuia, Reclamation Records, si distribuit prin casa de discuri a solistului Mike Patton, Ipecac Recordings.

Albumul va fi precedat de single-ul "Superhero". Aceasta piesa va fi lansata pe vinil pe 17 martie si in format digital pe 31 martie. Trupa americana a cantat in premiera single-ul "Superhero" in timpul concertului pe care l-a sustinut in Hyde Park din Londra in iulie 2014. Noul album include si piesa "Motherfucker", lansata de Faith No More, lansata pe vinil pe 28 noiembrie 2014, intr-o editie limitata de 5.000 de copii, in cadrul initiativei "Record Store Day's Black Friday". LP-ul "Sol Invictus" va fi promovat printr-o serie de concerte pe care trupa Faith No More le va sustine in Statele Unite in aprilie si mai. Formatia americana va fi cap de afis in luna iunie la celebrul Festival Download din Marea Britanie, scrie MEDIAFAX.

Trupa Faith No More a lansat, in cei 17 ani de cariera, sase albume - "We Care a Lot" (1985), "Introduce Yourself" (1987), "The Real Thing" (1989), "Angel Dust" (1992), "King for a Day... Fool for a Lifetime" (1995) si "Album of the Year" (1997) -, care au fost vandute in peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume.

Grupul american a sustinut un concert si in Romania, in august 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.