Animatia 3D "SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D/ The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american.

Filmul de animatie "SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D/ The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water", regizat de Paul Tibbitt, spune povestea lui SpongeBob si a prietenilor lui, personaje indragite de copii din serialul de desene animate dedicat, care trebuie sa iasa pe uscat pentru a recupera reteta secreta pentru prepararea sendvisului Krabby Patty, care a fost furata de piratul Burger Beard.

Locul al doilea in topul incasarilor de peste weekend a revenit filmului "Lunetistul american/ American Sniper", regizat de Clint Eastwood, cu incasari de 24,16 milioane de dolari. Filmul "Lunetistul american/ American Sniper" este inspirat din povestea adevarata a lunetistului Chris Kyle, devenit o adevarata legenda a armatei americane, pentru modul in care a luptat in Irak, protejandu-si colegii de arme. Filmul prezinta atat faptele de razboi ale soldatului considerat cel mai eficient lunetist din istoria militara a Statelor Unite ale Americii, cat si lupta acestuia cu traumele cauzate de razboi si incercarea de a fi un sot si un tata model. Rolul principal este jucat de Bradley Cooper.

Pe locul al treilea a debutat pelicula SF "Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending", regizata de Andy Wachowski si Lana Wachowski, care a obtinut 19 milioane de dolari de vineri pana duminica. Filmul prezinta povestea lui Jupiter Jones, interpretata de Mila Kunis, care este femeie de serviciu pe Terra, dar afla la un moment dat ca este de fapt mostenitoarea tronului unui adevarat imperiu intr-un alt colt al Universului, iar venirea sa la putere trebuie sa aduca echilibrul in cosmos.

Filmul "Al saptealea fiu/ Seventh Son", regizat de Sergey Bodrov si cu Julianne Moore, Jeff Bridges, Ben Barnes si Antje Traue in distributie, a debutat pe locul al patrulea in topul incasarilor, cu 7,1 milioane de dolari obtinuti din vineri pana duminica. Pelicula este o ecranizare dupa cartea "Ucenicul vraciului" , scrisa de Joseph Delaney, din seria "Cronicile Wardstone". Thomas este ucenicul Vraciului si incearca sa invete sa lupte cu spiritele rele si sa intemniteze vrajitoare. Intr-un moment cand maestrul este plecat, ucenicul este pacalit sa elibereze o vrajitoare temuta, iar Thomas este pus in fata primei sale incercari adevarate.

Citeste si:
10+ despartiri la care nu ne-am fi asteptat in 2019
"Si au trait fericiti pana la...

Comedia de familie "Paddington" s-a clasat pe locul al cincilea, cu incasari de 5,36 milioane de dolari, in al patrulea weekend de difuzare. Filmul este regizat de Paul King, ii are in distributie pe Nicole Kidman, Julie Walters, Sally Hawkins, Hugh Bonneville si Ben Whishaw si spune povestea ursuletului Paddington, venit din jungla peruviana sa isi caute o casa in Londra, unde ajunge sa cunoasca familia Brown care il ingrijeste si ii ofera un camin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.