Cantareata americana Sophie B. Hawkins, in varsta de 50 de ani, cunoscuta mai ales pentru hiturile "Right Beside You" si "As I Lay Me Down", va deveni in luna iulie mama unei fetite, pe care a conceput-o folosind un ovul propriu inghetat si un donator de sperma, potrivit contactmusic.com.

Sophie B. Hawkins a confirmat recent ca este insarcinata si ca starea sa de sanatate este foarte buna, raspunzand astfel ingrijorarilor din presa tabloida americana referitoare la capacitatea sa de a duce o sarcina la bun sfarsit.

Artista mai are un fiu, Dashiell, in varsta de sase ani, conceput pe cand avea o relatie cu regizoarea Gigi Gaston. Hawkins a crescut copilul singura si crede ca baiatul are nevoie de un frate. "Cred ca Dashiell are nevoie de o sora. Fiul meu are un singur parinte care are 50 de ani. Vreau sa aiba si o familie tanara", a declarat cantareata pentru revista People, scrie MEDIAFAX.

Sophie B. Hawkins, care se defineste ca fiind "omnisexuala", este o compozitoare, cantareata si pictorita americana. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara "Damn I Wish I Was Your Lover", "Right Beside You" si "As I Lay Me Down". A lansat cinci albume de studio, cel mai recent fiind "The Crossing", din 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.