Filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", care va avea premiera mondiala la Festivalul de film de la Berlin, saptamana viitoare, nu va fi lansat in Malaysia, din cauza scenelor de sex "nenatural" continute de aceasta pelicula, informeaza variety.com.

Comisia de reglementare in cinematografie din Malaysia a refuzat sa acorde aprobarea pentru difuzarea filmului, iar lansarea programata pentru 12 februarie a fost anulata. Abdul Halim, presedintele comisiei, a catalogat productia ca fiind "mai mult pornografie decat un film". "Comisia a decis acest lucru din cauza ca filmul contine scene de sex care au un continut nenatural. Continutul este mai degraba sadic, cu scene in care o femeie este legata de pat si biciuita", a declarat Abdul Halim, scrie MEDIAFAX.

Filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades Of Grey", regizat de Sam Taylor-Johnson, cu actorul Jamie Dornan in rol principal, este o ecranizare a bestsellerului cu acelasi omonim al lui E.L. James, si prezinta povestea unui afacerist bogat, Christian Grey, si a unei studente la litere care au o relatie ce include partide de sex bondage si practici sado-masochiste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.