Actorul si cascadorul britanic Richard Bonehill, care a jucat mai multe roluri in filmele din seria "Razboiul Stelelor/ Star Wars", a murit, miercuri, la varsta de 67 de ani, cauza decesului nefiind data publicitatii, informeaza contactmusic.com.
Decesul lui Richard Bonehill, care era un practicant al scrimei, a fost anuntat miercuri de Clubul de Scrima Truro din Anglia, unde actorul a fost antrenor, iar apoi presedinte. In mesajul dat publicitatii, clubul sportiv l-a numit "un lider maret si o sursa de inspiratie", scrie MEDIAFAX.

Richard Bonehill a fost cunoscut pentru aparitiile sale in filmele "Imperiul contraataca/ Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back" si "Intoarcerea lui Jedi/ Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi" din seria "Razboiul stelelor". Bonehill, care a fost actor si cascador, a intepretat o varietate de personaje din universul "Razboiul stelelor", de la soldati Stormtroopers la extraterestri, cum ar fi Nien Nunb. Richard Bonehill a mai aparut in filme si seriale precum "Flash Gordon", "Nemuritorul/ Highlander", "Rob Roy", "Contele de Monte Cristo/ The Count of Monte Cristo" si "Doctor Who".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.