Filmul "Lunetistul american/ American Sniper", regizat de Clint Eastwood, s-a mentinut pe primul loc in box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv.

Filmul "Lunetistul american/ American Sniper" este inspirat din povestea adevarata a lunetistului Chris Kyle, devenit o adevarata legenda a armatei americane, pentru modul in care a luptat in Irak, protejandu-si colegii de arme. Filmul prezinta atat faptele de razboi ale soldatului considerat cel mai eficient lunetist din istoria militara a Statelor Unite ale Americii, cat si lupta acestuia cu traumele cauzate de razboi si incercarea de a fi un sot si un tata model. Rolul principal este jucat de Bradley Cooper, potrivit boxofficemojo.com. Potrivit presei americane, "American Sniper" a devenit lungmetrajul cu cele mai mari incasari (248,9 milioane de dolari) din filmografia lui Clint Eastwood. De asemenea, acelasi film a stabilit un nou record de box office pentru incasarile obtinute de un film in weekendul cu gala Super Bowl.

In mod surprinzator, comedia de familie "Paddington" a urcat o pozitie si a ajuns pe locul al doilea, cu incasari de 8,505 milioane de dolari, in al treilea weekend de difuzare. Filmul este regizat de Paul King, ii are in distributie pe Nicole Kidman, Julie Walters, Sally Hawkins, Hugh Bonneville si Ben Whishaw si spune povestea ursuletului Paddington, venit din jungla peruviana sa isi caute o casa in Londra, unde ajunge sa cunoasca familia Brown care il ingrijeste si ii ofera un camin.

Filmul SF "Project Almanac", regizat de Dean Israelite, a debutat pe locul al treilea in primul sau weekend de proiectii in cinematografele nord-americane, cu incasari de 8,5 milioane de dolari. Pelicula ii are in rolurile principale pe Jonny Weston, Sofia Black D'Elia si Michelle DeFraites si prezinta aventurile prin care trec trei adolescenti care fac o descoperire ce le va schimba intreaga viata - o masina cu posibilitati infinite, dar cu consecinte uneori ireversibile.

Citeste si:
10 ani de Marvel, sarbatoriti cu un succes rasunator de box-office...
10 ani de Marvel, sarbatoriti...

Drama "Black or White", regizata de Mike Binder, a debutat pe locul al patrulea, cu incasari de 6,4 milioane de dolari. Filmul ii are in distributie pe Kevin Costner, Octavia Spencer si Gillian Jacobs si spune povestea unui avocat vaduv care o creste singur pe nepoata lui metisa, Eloise, dupa moartea fiicei sale. Existenta lui este incurcata atunci cand Eloise este vizitata de bunica ei afro-americana, Rowena, care cere instantei ca fetita sa fie incredintata tatalui ei biologic, Reggie, un dependent de droguri incapabil sa isi creasca fiica.

Thrillerul "Baiatul din vecini/ The Boy Next Door", regizat de Rob Cohen, a coborat trei pozitii si a ajuns pe locul al cincilea in topul incasarilor de peste weekend, cu 6 milioane de dolari incasati in cinematografele nord-americane. Filmul o are ca protagonista pe Jennifer Lopez care interpreteaza rolul unei profesoare, Claire Peterson, care tocmai a divortat. Femeia incearca sa-si gaseasca linistea si sa se dedice fiului sau, dar intalnirea cu chipesul si mai tanarul sau vecin Noah (Ryan Guzman) ii schimba viata, iar Claire isi da seama ca vecinul ei nu e deloc omul care credea ea ca este.

Citeste si:
Momente virale in 2019: 10+ evenimente importante care au dominat inte
Momente virale din 2019: 10+...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.