Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cantarete Whitney Houston, a fost spitalizata de urgenta, sambata, dupa ce fost gasita in stare de inconstienta in cada din sala de baie a resedintei sale din Roswell, un oras din statul american Georgia.

Informatia a fost confirmata de Politia din Roswell, aflat in apropiere de Atlanta. Nick Gordon, sotul lui Bobbi Kristina Brown, si un prieten au informat politia si au incercat sa o resusciteze. Bobbi Kristina Brown "nu mai respira", atunci cand sotul ei si un prieten au descoperit-o in jurul orei locale 10.25, a precizat Lisa Holland, purtatoarea de cuvant a politiei locale. "Ei au sunat la 911, au inceput manevrele de resuscitare, iar politia a fost prima care a ajuns la fata locului", a adaugat Lisa Holland. "Politistii au continuat manevrele de resuscitare pana la sosirea ambulantei", a completat aceasta.

Bobbi Kristina Brown a fost apoi transportata de urgenta la spitalul North Fulton din Roswell, unde a reinceput sa respire, a precizat Lisa Holland. Politia, care continua sa ancheteze acest caz, spune ca respiratia tinerei a fost stabilizata, precizeaza The Hollywood Reporter. In urma cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cantareata americana Whitney Houston, a fost descoperita decedata intr-o cada din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar cateva ore inainte de a participa la o petrecere organizata cu ocazia premiilor Grammy, scrie MEDIAFAX.

Autopsia a dezvaluit faptul ca artista s-a inecat in cada, "in apa extrem de fierbinte", care avea o adancime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicina legala din Los Angeles a stabilit ca decesul cantaretei a reprezentat o "moarte accidentala prin inecare", iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat "o maladie cardiaca si consumul de cocaina".

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cantarete. Ea s-a nascut in 1993, in timpul casatoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divortat in 2007. Bobbi Kristina a devenit cunoscuta publicului american la jumatatea anilor 2000 gratie reality show-ului "Being Bobby Brown", in care a aparut adeseori alaturi de parintii ei. Whitney Houston si fiica ei au cantat impreuna la televiziunea nationala americana in 2009. Cu acea ocazie, ele au interpretat impreuna piesa "My Love Is Your Love", in Central Park din New York, intr-o editie speciala a emisiunii "Good Morning America", difuzata de postul ABC.

Citeste si:
A fost publicata autopsia canteretei Whitney Houston, la 8 ani de la m
A fost publicata autopsia...

Bobbi Kristina era foarte apropiata de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabila tragedie pentru ea. La doar cateva zile dupa decesul cantaretei, Bobbi Kristina - care avea pe atunci varsta de 18 ani - a fost transportata de urgenta la Cedars-Sinai Medical Center, intrucat "se simtea coplesita", a precizat un prieten de familie, Kim Burrell.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.