Mogulul hip-hop Suge Knight s-a predat autoritatilor americane, la o sectie de politie din California, dupa ce a fost implicat intr-o bataie in urma careia l-a calcat cu masina pe un prieten de-ai sai, care a murit, iar rapperul a parasit initial locul accidentului, informeaza contactmusic.com.

Potrivit ABC7 Eyewitness News, Marion Suge Knight a fost vazut, joi noapte, intrand intr-o sectie de politie din West Hollywood, la cateva ore dupa ce masina pe care o conducea a lovit un barbat, pe care l-a omorat. Victima s-a dovedit a fi Terry Carter, prieten al lui Knight, cu care producatorul muzical mersese joi seara pe un platou de filmare din Compton, California. Potrivit unui martor ocular, Suge Knight ar fi fost provocat de doi barbati de pe platoul de filmare si astfel ar fi izbucnit un scandal. Terry Carter a fost lovit de masina lui Knight in momentul in care acesta era in spatele vehiculului, iar Knight a condus masina in marsarier. Un al doilea barbat, actorul Cle Sloan a fost ranit in incident, dar viata sa nu a fost pusa in pericol.

James Blatt, avocatul lui Suge Knght, a declarat anterior predarii producatorului muzical, ca acesta incerca sa scape de cei doi barbati care l-ar fi atacat, in momentul in care accidentul a avut loc. "Suntem increzatori ca, odata ce ancheta se va fi terminat, (Suge Knight, n.r.) va fi exonerat de orice vina. Era pe punctul de a fi agresat fizic de doi barbati si in efortul de a scapa a lovit, din nefericire, doi barbati. Era in masina si incerca sa fuga", a spus avocatul, scrie MEDIAFAX.

Locotenentul John Corina, de la biroul serifului districtului Los Angeles, a declarat ca primele informatii arata ca victimele accidentului au fost lovite de masina de doua ori. "S-ar parea ca masina a mers cu spatele, a lovit victimele, apoi a mers inainte si le-a lovit din nou. Oamenii cu care am vorbit au spus ca parea ca totul a fost intentionat", a spus John Corina.

Evenimentele au avut loc joi, pe platoul de filmare al unei productii in care sunt implicati Ice-Cube si Dr. Dre, in Compton, California. Incidentul in care a fost implicat Suge Knight vine dupa ce in luna august mogulul hip hop a fost impuscat de sase ori in timpul unei petreceri organizate de Chris Brown, inainte de gala MTV Video Music Awards. O luna mai tarziu, Knight a fost arestat si pus sub acuzare pentru furtul unei camere video a unui fotograf de celebritati din Beverly Hills.

Citeste si:
George Tănase și Ionuț Rusu, în stare de șoc la America Express....
George Tănase și Ionuț Rusu,...

Suge Knight, al carui nume real este Marion Hugh Knight, Jr., este cofondator al Death Row Records, o casa de discuri care a produs majoritatea hiturilor rap din anii 1990, pentru artisti ca Tupac Shakur, Dr. Dre si Snoop Dogg. Imperiul muzical al lui Knight a inceput sa se destrame, insa, la mijlocul anilor 1990, dupa ce a facut inchisoare pentru incalcarea termenilor eliberarii conditionate, Tupac a fost ucis, iar Dr. Dre a parasit compania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.