Actorul scotian Robbie Coltrane a fost internat de urgenta in spital, joi, dupa ce i s-a facut rau la bordul unui avion care zbura de la Londra la Orlando, Florida, in Statele Unite ale Americii, informeaza contactmusic.com.
Un purtator de cuvant al lui Coltrane a confirmat ca actorul, cunoscut pentru rolul Rubeus Hagrid din seria "Harry Potter", a avut probleme de sanatate din cauza unei gripe, in timp ce se afla la bordul avionului British Airways catre Statele Unite. Un echipaj de interventie de urgenta l-a preluat pe Coltrane din aeroportul din Orlando, Florida, si l-a dus la un spital local, unde va petrece cel putin o noapte sub tratament. Robbie Coltrane, in varsta de 64 de ani, trebuia sa participe la un eveniment dedicat filmelor din franciza "Harry Potter", in Orlando, Florida, la parcul tematic Wizarding World of Harry Potter, scrie MEDIAFAX.

Robbie Coltrane, pe numele sau real Anthony Robert McMillan, este un actor scotian de comedie si scriitor, cunoscut mai ales pentru rolul Rubeus Hagrid din seria "Harry Potter". Coltrane, care este detinator al titlului onorific de cavaler al Imperiului Britanic (OBE, Most Excellent Order of the British Empire) acordat de casa regala britanica, a mai jucat in filme precum "Agentul 007 contra GoldenEye/ GoldenEye" si "Lumea e prea mica/ The World is not Enough" din seria "James Bond".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.