O tanara in varsta de 22 de ani a fost desemnata Miss Universe la cea de-a 63-a editie a celebrului concurs de frumusete, care a avut loc duminica seara, in Miami, Florida.

Paulina Vega, nepoata tenorului Gaston Vega, studenta la facultatea de stiinte economice si model, originara din Barranquilla, Columbia, a surclasat, astfel, alte 87 de frumuseti provenind din tot atatea tari de pe glob. Vega este a patra reprezentanta din America de Sud care castiga acest concurs in ultimii sapte ani, dupa cele din Venezuela, in 2007, 2008 si 2013.

Duminica seara, Paulina Vega a preluat coroana de Miss Universe de la Gabriela Isler, reprezentanta Venezuelei, care a castigat editia anterioara a concursului. Ceremonia a avut loc la Florida International University din Miami si a fost difuzata live de postul NBC.

Concursul Miss Universe, infiintat in Statele Unite ale Americii si care exista din 1952, este un eveniment anual rezervat femeilor cu varste cuprinse intre 18 si 26 de ani, celibatare si fara copii. Participantele trebuie, totodata, sa nu fi pozat niciodata nud. Miss Universe este considerat marele concurent al concursului Miss World, de origine britanica, scrie MEDIAFAX. Victoria din acest concurs de frumusete, detinut de Donald Trump si grupul NBC, ii asigura castigatoarei accesul, timp de un an, la diverse evenimente mondene si numeroase calatorii in lumea intreaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.