Gala de decernarea premiilor Grammy va avea loc pe 8 februarie, la Los Angeles.

Cantaretul si actorul american Ll Cool J va prezenta, pentru al patrulea an consecutiv.

"Atat in calitate de artist premiat cu Grammy, cat si ca actor celebru, LL Cool J este alegerea perfecta pentru rolul de gazda a galei premiilor Grammy, datorita energiei, personalitatii si charismei sale", a declarat Neil Portnow, presedintele Recording Academy, organizatia care acorda cele mai importante distinctii din industria muzicala. "Experienta sa unica ii permite sa dea tonul potrivit pentru gala si sa relationeze cu toata lumea, de la colegii sai din lumea muzicii la fanii de acasa. Suntem onorati sa lucram cu el din nou", a spus Portnow, potrivit MEDIAFAX.

Cea de-a 57-a editie a galei premiilor Grammy va include recitaluri din partea unor vedete ca John Legend, Miranda Lambert, Usher, Sam Smith, Pharrell Williams, AC/DC, Eric Church, Ariana Grande, Madonna si Ed Sheeran. Pharrell Williams, Sam Smith si Beyoncé conduc in topul nominalizarilor la premiile Grammy, fiecare concurand la sase categorii.

"Sunt foarte incantat sa particip din nou la cea mai importanta noapte a muzicii. Spectacolul si momentele pe care le putem vedea la gala Grammy sunt cele mai uimitoare de pe durata intregului an, iar, anul acesta, show-ul va fi unul pe care nimeni nu il va uita", a declarat LL Cool J.

Gala premiilor Grammy va avea loc pe 8 februarie, la Staples Center din Los Angeles, si va fi transmisa in direct de postul TV CBS.

James Todd Smith, nascut in Long Island din New York, a adoptat numele de scena LL Cool J, care vine de la expresia "Ladies Love Cool James" (doamnele il plac pe James cel cool). Cariera rap a artistului american in varsta de 47 de ani a debutat cu albumul sau "Radio", din 1985, foarte apreciat de criticii de specialitate. In anii 1990, cantaretul a castigat doua premii Grammy, pentru piesa "Hey Lover" si pentru "Mama Said Knock You Out". Din 2009, LL Cool J a jucat in serialul de televiziune "NCIS: Los Angeles".

Citeste si:
Black Coffee a câștigat premiul Grammy pentru Cel mai bun album de...
Black Coffee a câștigat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.