Loredana va sustine turneul "Reveria", in perioada 23 februarie - 15 martie, care va cuprinde 16 concerte, in 14 orase din Romania, precum si in Chisinau.

"Pornim din nou in turneu!!! Al treilea turneu consecutiv pentru toti fanii mei din toata tara!! «Reveria» va calatori prin toata Romania si la Chisinau, incepand cu 23 februarie pana pe 15 martie! Voi fi alaturi de banda mea Agurida, de dansatori si invitati speciali in cea mai tare productie artistica a anului - «Reveria»!!! Un spectacol unic si irepetabil! De abia astept sa ne intalnim! Voi veni la voi acasa, asa ca rezervati-va locul din timp!", a declarat Loredana.

Show-ul "Reveria" pe care Loredana l-a sustinut pe 25 si 26 octombrie 2014, la Sala Palatului, a uimit din nou fanii si presa de specialitate. Astfel ca, Loredana le ofera si in acest an romanilor care nu au ajuns la Sala Palatului un show de talie internationala, se arata in comunicatul citat.

Turneul Loredanei va incepe pe 23 februarie, la Pitesti (Casa de Cutura a Sindicatelor), continuand pe 24 februarie, la Craiova (Teatrul National "Marin Sorescu"), pe 25 februarie, la Deva (Centrul Cultural "Dragan Muntean"), pe 26 februarie, la Timisoara (Filarmonica "Banatul"), iar pe 28 februarie, Loredana va concerta la Arad (Teatrul Clasic "Ioan Slavici").

Turneul Loredanei continua si in urmatoarea luna, astfel ca, pe 1 martie, artista va concerta la Cluj-Napoca (Casa de Cultura a Studentilor), pe 2 martie, la Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor), pe 3 martie, la Botosani (Casa de Cultura a Sindicatelor), pe 5 martie, la Bacau (Teatrul de Vara "Radu Beligan"), pe 6 si 7 martie, la Iasi (Casa de Cultura a Studentilor), iar pe 8 martie, Loredana va concerta la Chisinau (Palatul National). De asemenea, pe 10 martie, Loredana va concerta la Brasov (Teatrul Dramatic "Sica Alexandrescu"), pe 11 martie, la Ploiesti (Casa de Cultura a Sindicatelor), pe 14 martie, la Galati (Casa de Cultura a Sindicatelor), iar pe 15 martie, la Constanta (Casa de Cultura a Sindicatelor).

Toate concertele vor incepe la ora 19.30. Biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacole si online, pe vandbilete.ro. bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, blt.ro. Pretul unui bilet, in functie de categorie, este cuprins intre 60 de lei si 100 de lei.

Citeste si:
10 lucruri pe care nu le știai despre Profesor Brian Cox. Numărul 9...
10 lucruri pe care nu le...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.