Filmul "Lunetistul american/ American Sniper", regizat de Clint Eastwood, s-a clasat pe primul loc in box office-ul nord-american.

Filmul "Lunetistul american/ American Sniper" este inspirat din povestea adevarata a lunetistului Chris Kyle, devenit o adevarata legenda a armatei americane, pentru modul in care a luptat in Irak, protejandu-si colegii de arme. Filmul prezinta atat faptele de razboi ale soldatului considerat cel mai eficient lunetist din istoria militara a Statelor Unite, cat si lupta acestuia cu traumele cauzate de razboi si incercarea de a fi un sot si un tata model. Rolul principal este jucat de Bradley Cooper, scrie MEDIAFAX.

Comedia "Nuntasi de inchiriat/ The Wedding Ringer", regizata de Jeremy Garelick, a debutat pe locul al doilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 21 de milioane de dolari de vineri pana duminica. Pelicula ii are in distributie pe Kevin Hart, Ken Howard, Kaley Cuoco si Josh Gad si prezinta povestea lui Doug, care urmeaza sa se insoare, dar nu are niciun prieten pe care sa il desemneze cavaler de onoare. Viitorul mire decide sa apeleze la serviciile unei firme, iar ce urmeaza pare sa fie mai mult decat si-a dorit.

Comedia de familie "Paddington" a debutat pe locul al treilea in box office-ul nord american, cu incasari de 19,28 milioane de dolari. Filmul este regizat de Paul King, ii are in distributie pe Nicole Kidman, Julie Walters, Sally Hawkins, Hugh Bonneville si Ben Whishaw si spune povestea ursuletului Paddington, venit din jungla peruviana sa isi caute o casa in Londra, unde ajunge sa cunoasca familia Brown care il ingrijeste si ii ofera o un camin.

Filmul "Taken 3: Teroare in L.A.", cu Liam Neeson si Maggie Grace, s-a clasat pe locul al patrulea in topul incasarilor, cu 14,05 milioane de dolari in al doilea weekend de difuzare. "Taken 3: Teroare in L.A", al treilea film al seriei care il are ca protagonist pe Liam Neeson, il prezinta pe fostul agent Bryan Mills incercand sa-si dovedeasca nevinovatia dupa ce este acuzat de comiterea unei crime la care nici macar nu a fost martor. Mills este urmarit, iar in lupta sa cu cei ce ii vor raul se foloseste de toate aptitudinile si cunostintele pe care le are pentru a gasi adevaratul vinovat si a-si reabilita numele.

Citeste si:
10+ despartiri la care nu ne-am fi asteptat in 2019
"Si au trait fericiti pana la...

Locul al cincilea in topul incasarilor din weekend a revenit peliculei "Selma", cu 8,3 milioane de dolari. Filmul, aflat la al patrulea weekend de difuzare, este regizat de Ava DuVernay si este o cronica a campaniei lui Martin Luther King privind dreptul la vot, prin intermediul unei mars istoric desfasurat de la Selma la Montgomery, in statul american Alabama, in 1965.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.