Lansarea noului album al cantaretei britanice Adele care a fost anuntata pentru acest an, ar fi fost amanata pentru 2016.

Noul album al cantaretei Adele, care ar urma sa se intituleze "25", fusese programat initial pentru lansare in 2014, dupa o perioada in care cantareata a luat o pauza in cariera sa, ca urmare a nasterii fiului ei, Angelo.

Insa lansarea prevazuta pentru sfarsitul lui 2014 a fost amanata pentru acest an, scrie contactmusic.com, care precizeaza ca in cele din urma albumul ar urma sa apara pe piata abia in 2016. O sursa a declarat pentru publicatia britanica The Sun ca noua amanare a lansarii albumului este cauzata de determinarea cantaretei de a aduce la perfectiune piesele de pe noul sau disc, scrie MEDIAFAX.

Titlul "25" pare sa se incadreze perfect in obiceiurile cantaretei, care si-a intitulat precedentele doua albume discografice - "19" si "21" - in functie de varsta pe care o avea atunci cand le-a inregistrat, relata anul trecut presa internationala. Insa, daca noul sau album va fi lansat in 2016, la momentul respectiv artista va avea fie 27 de ani, fie 28 de ani (cantareata este nascuta pe 5 mai).

Dupa succesul fenomenal obtinut cu albumul "21", care a fost lansat in 2011, singura piesa noua lansata de Adele a fost "Skyfall", tema muzicala a celui mai recent film din seria "James Bond". Dupa lansarea albumului "21", in 2011, Adele a facut o pauza in cariera, pentru a se ocupa de cresterea baietelului sau, Angelo, pe care il are cu partenerul ei de viata, omul de afaceri Simon Konecki. Cel mai recent turneu al cantaretei Adele a avut loc in acelasi an, cu ocazia lansarii albumului "21", desi artista a fost constransa sa anuleze o serie de concerte, dupa ce suferit o interventie pe coardele vocale.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta ca Adele, este cantareata si compozitoare. Ea a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciata si de criticii muzicali. Adele a fost prima artista care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar in 2012 a castigat sase premii Grammy. Pana in prezent, ea a lansat pe piata doua albume, "19" si "21". Inzestrata cu o voce exceptionala, artista nu s-a ferit sa exprime deziluziile sale in dragoste in melodii precum "Someone Like You" si "Rolling in the Deep".

Citeste si:
Câștigătoarea ucraineancă de la Eurovision 2016 se află printre...
Câștigătoarea ucraineancă de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.