Nick Cannon a depus actele prin care a cerut divortul de cantareata Mariah Carey, afirma presa americana.

Mariah Carey si Nick Cannon au decis sa se desparta in vara anului trecut, punand astfel capat unei casnicii care a durat sase ani. Nick Cannon a confirmat acea despartire in luna august. Recent, presa americana afirma ca Mariah Carey dorea sa ofere casniciei sale o noua sansa, renuntand la planurile de divort. Cu toate acestea, site-ul TMZ.com a anuntat, joi, ca Nick Cannon a depus actele prin care solicita divortul de diva americana, pe 12 decembrie 2014. Acelasi site spune ca documentele au fost depuse la tribunal la o saptamana dupa ce Mariah Carey a intarziat trei ore la filmarile pentru o emisiune de Craciun difuzata de postul NBC, deoarece era ocupata sa discute cu avocatii ei la telefon termenii acordului de impartire a averii sale dupa despartirea de Nick Cannon, scrie MEDIAFAX.

Desi s-au despartit in vara anului 2006, cei doi au petrecut impreuna, alaturi de copiii lor, Ziua Recunostintei, in noiembrie. Presa spunea ca Nick si Mariah urmau sa petreaca si Craciunul impreuna, insa cantareata i-a retras sotului ei invitatia de la cina de Craciun. Mariah Carey si Nick Cannon s-au casatorit in 2008. Gemenii lor, Moroccan si Monroe, s-au nascut in aprilie 2011. Daca pentru Cannon acesta a fost primul sau mariaj, cantareata americana a fost casatorita si cu producatorul muzical Tommy Motola, in perioada 1993 - 1998.

Mariah Carey, castigatoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul in anii '90, prin lansarea unui album care ii poarta numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cantareata in Statele Unite ale Americii in anii '90, iar albumele ei s-au vandut in peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat in declin incepand cu anii 2000, cand a rupt legatura cu casa de discuri Columbia Records.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.