Lungmetrajul "Taken 3: Teroare in L.A./ Taken 3", cu Liam Neeson si Maggie Grace, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 1.514.314, 27 lei si 79.401 spectatori.

"Taken 3: Teroare in L.A", de Olivier Megaton, este al treilea film al seriei care il are ca protagonist pe Liam Neeson si il prezinta pe fostul agent Bryan Mills incercand sa-si dovedeasca nevinovatia dupa ce este acuzat de comiterea unei crime la care nici macar nu a fost martor. Mills este urmarit, iar in lupta sa cu cei ce ii vor raul se foloseste de toate aptitudinile si cunostintele pe care le are pentru a gasi adevaratul vinovat si a-si reabilita numele.

Locul al doilea in topul incasarilor din weekend in cinematografele romanesti i-a revenit peliculei "Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies", al treilea si ultimul film din seria "Hobbitul/ The Hobbit", cu bilete vandute in valoare de 475.401 lei. Filmul a avut 21.688 de spectatori de vineri pana duminica, in cel de-al patrulea weekend de la premiera, potrivit cinemagia.ro. Lungmetrajul regizat de Peter Jackson, cu Martin Freeman, Ian McKellen si Benedict Cumberbatch, incheie povestea lui Bilbo, Thorin si a gnomilor. Eroii, care l-au trezit pe Smaug din culcusul sau din Erebor se vor lupta acum cu acesta, in speranta ca vor distruge raul pentru totdeauna. Gandalf descopera insa ceva si mai infricosator in Dol Guldur. Filmele din trilogia "Hobbitul" spun o poveste care se petrece in Pamantul de Mijloc, cu 60 de ani inainte de actiunea din "Stapanul Inelelor", scrie MEDIAFAX.

Pe locul al treilea in box office-ul romanesc s-a clasat "Al saptelea fiu/ Seventh Son", de Sergey Bodrov, cu incasari de 452.965,97 de lei de vineri pana duminica. Filmul, care ii are protagonisti pe actorii Julianne Moore, Jeff Bridges, Ben Barnes si Antje Traue, a fost vizionat de 21.237 de spectatori. Thomas Ward este al saptelea fiu al unui al saptelea fiu si a fost dat in ucenicie Vraciului din partile locului. Misiunea lui este grea. Vraciul este neprietenos si multi ucenici au dat gres inaintea lui. Vrand-nevrand, Thomas trebuie sa invete sa alunge stafiile, sa intemniteze vrajitoare si sa supuna duhurile. Dar, dupa ce este pacalit sa o elibereze pe Mama Malkin, cea mai rea vrajitoare din Comitat, iadul se dezlantuie. Lungmetrajul este o ecranizare dupa cartea lui Joseph Delaney "Ucenicul vraciului" din seria "Cronicile Wardstone".

Citeste si:
"Cod Rosu la Londra", pe primul loc in box office-ul romanesc
"Cod Rosu la Londra", pe...

"Asterix: Domeniul zeilor/ Astérix: Le domaine des dieux", de Louis Clichy si Alexandre Astier, s-a clasat pe locul al patrulea in topul incasarilor inregistrate in weekend in cinematografele romanesti, cu 155.374 de lei. Actiunea filmului se petrece in anul 50 i.e.n, cand Galia se afla sub ocupatia Imperiului Roman. Toata? Nu! Intr-un mic sat, bravii gali rezista si se opun din rasputeri invadatorilor. Exasperat de situatie, Iulius Cezar decide sa schimbe tactica: intrucat armata sa e incapabila sa se impuna cu forta, ii va seduce pe acesti barbari de gali cu ajutorul civilizatiei romane. In acest scop, el porunceste sa se construiasca, la marginea satului galilor, un complex rezidential de lux, in care vor locui romanii bogati, si il boteaza "Domeniul zeilor". Vor reusi amicii gali sa reziste tentatiei luxului si confortului roman? Va ajunge satul lor o simpla atractie turistica? Asterix si Obelix sunt hotarati sa faca totul pentru a zadarnici planurile lui Cezar. Lungmetrajul a fost vizionat, in cel de-al doilea weekend de la premiera, de 8.502 spectatori.

Citeste si:
Stephen King sau Barack Obama: 10 vedete care au fost profesori
Stephen King sau Barack...

Animatia "Pinguinii din Madagascar/ The Penguins of Madagascar", regizata de Simon J. Smith si Eric Darnell, s-a clasat pe locul al cincilea in box office-ul romanesc, cu incasari de 122.035 de lei, in cel de-a saptelea weekend de difuzare. Filmul, care ii are ca protagonisti pe amuzantii si inteligentii pinguini ce au aparut in franciza "Madagascar" si sunt vedetele propriului serial de desene animate, ii aduce pe marile ecrane pe amuzantii Skipper (Capitanul, n.r.), Kowalski, Rico si Private (Soldatul, n.r.), ce se aliaza cu organizatia sub acoperire The North Wind (Vantul nordic, n.r.), reprezentata de un agent secret a carui voce ii apartine actorului britanic Benedict Cumberbatch, pentru a-l opri pe maleficul Dr. Octavius Brine de la a distruge lumea. Vocea personajului negativ este asigurata de John Malkovich. Animatia a avut 6.346 de spectatori in cinematografele romanesti, de vineri pana duminica.

Citeste si:
Chase & Status pregătesc un show incendiar la festivalul Massif
Chase & Status pregătesc un...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.