Actorul englez Jimmy Carr, una dintre cele mai proeminente figuri ale scenei stand up comedy internationale, va sustine un show, pe 3 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul turneului "Gagging Order".

Cu opt DVD-uri la activ si peste 1,5 milioane de copii vandute, sute de reprezentatii internationale si numeroase aparitii TV, Jimmy Carr este una dintre cele mai proeminente figuri ale scenei stand up internationale.

Umorul negru si cel fata de tabuuri l-au impus pe artist nu doar in Marea Britanie, dar si in Statele Unite ale Americii, el devenind in ultimii cinci ani un invitat frecvent al unor emisiuni precum "Late Night With Conan O'Brien" si "The Tonight Show with Jay Leno", dar si protagonistul a doua emisiuni speciale Comedy Central.

Nascut in Anglia dintr-o familie de migranti irlandezi si absolvent de stiinte politice, Jimmy Carr si-a inceput cariera de stand up comedy in 2000, devenind simultan si un cunoscut om de televiziune. Numele sau se leaga de formate de succes ale Channel 4 - emisiunile-concurs "Distraction" si "Your Face or Mine?" si seria "100s", dar si de emisiuni al caror invitat a fost de-a lungul timpului, precum "Top Gear" si "The Panel".

Ca om de scena, Jimmy Carr a fost deseori numit "cel mai muncitor artist de comedie": turneele sale sunt unele mamut, de cele mai multe ori cu pauze de doar cinci saptamani intre ele. "Gagging Order" a numarat din 2012 pana in prezent peste 250 de reprezentatii doar in Marea Britanie si Irlanda. Totodata, artistul a bifat pana acum cele mai importante festivaluri de comedie din lume, de la Edinburgh Festival la Just for Laughs din Montreal, printre altele devenind si primul stand up comedian care a sustinut, pe 3 februarie 2007, o reprezentatie in Second Life.

Spectacolul "Gagging Order" va avea loc pe 3 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti, biletele fiind disponibile online pe www.myticket.ro, in reteaua Diverta si la casa de bilete a Salii Palatului, la patru categorii de pret, intre 100 de lei si 250 de lei. Ora de incepere a show-ului este 20.00, evenimentul desfasurandu-se exclusiv in limba engleza.

Citeste si:
Chase & Status pregătesc un show incendiar la festivalul Massif
Chase & Status pregătesc un...

Livehouse Comedy este principala platforma de live entertainment dedicata in Romania fenomenului de stand up comedy international. Seria de evenimente Livehouse Comedy a inclus pana in prezent reprezentatii ale unor artisti ca Eddie Izzard, Dylan Moran, Pablo Francisco si Michael Winslow.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.