Charlize Theron si Sean Penn au contribuit la strangerea sumei de 6 milioane de dolari pentru initierea si implementarea unor programe de caritate in Haiti.

Sean Penn contribuie de mai multi ani la reconstructia statului haitian, dupa puternicul seism care a devastat insula in 2010. Duminica, starul american si iubita lui, Charlize Theron, au prezentat o gala anuala, pe care o organizeaza inainte de Globurile de Aur, la hotelul de lux Montage Beverly Hills, in favoarea organizatiei de caritate J/P Haitian Relief Organization, la care au participat o serie de actori celebri, precum Mila Kunis, Ashton Kutcher, Ben Stiller, Reese Witherspoon, dar si fostul presedinte american Bill Clinton, scrie MEDIAFAX.

"Acesta este un sprijin esential. Intr-un anumit moment, atunci cand se produce un dezastru sau izbucneste un conflict armat intr-o anumita zona, apar donatii pentru organizatii precum a noastra, insa acei bani sunt cheltuiti foarte repede cand intri in faza de dezvoltare a proiectelor umanitare. Asadar, ajutorul vostru este esential pentru ca noi sa ne continuam activitatea de ajutorare", a declarat Sean Penn pentru Eonline.com.

Laudand implicarea starului hollywoodian in eforturile de ajutorare a populatiei haitiene, actrita Reese Witherspoon a declarat: "Sunt absolut uluita de ceea ce face in Haiti. El nu doar vorbeste si strange fonduri. Ci se duce efectiv acolo si ajuta la construirea de scoli, utilitati si spitale".
Evenimentul a inclus si doua episoade artistice, asigurate de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, si de trupa rock Red Hot Chili Peppers, in timp ce Bill Clinton a primit un premiu special din partea lui Sean Penn.
Sean Penn s-a implicat in ultimii ani in numeroase actiuni umanitare, sprijinind, printre altele, si eforturile de reconstructie a orasului New Orleans, devastat de uraganul Katrina in 2005.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.