Taylor Negron, un actor de comedie cunoscut pentru roluri precum cele din filmele "Colegiul Ridgemont/ Fast Times at Ridgemont High" si "Ultimul samaritean/ The Last Boy Scout", dar si pentru cele din mai multe serialele TV, a murit, sambata, la varsta de 57 de ani, din cauza unui cancer.

Decesul vedetei americane a fost anuntat printr-un scurt videoclip publicat pe internet de verisorul actorului, Chuck Negron, fost membru al grupului pop Three Dog Night, informeaza variety.com. Cu o cariera inceputa in 1970, Taylor Negron a avut roluri mici, dar memorabile, intr-o serie de filme si seriale TV. S-a remarcat cu evolutiile sale din productii precum "Tineri doctori indragostiti/ Young Doctors in Love", "Bani castigati usor/ Easy Money", "Falcon Crest" si "Printul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air".

Recent, actorul american a aparut in seriale de comedie precum "Pana cand moartea ne va desparti/ Til Death", "Larry David, inamicul public nr. 1/ Curb Your Enthusiasm" si "Magicienii din Waverly Place/ Wizards of Waverly Place", scrie MEDIAFAX.

Taylor Negron s-a nascut in Glendale, California. A debutat in televiziune la finalul anilor '70 cu roluri in serialele "The Last Resort" si "Detective School". In 1982, a jucat in filmul "Colegiul Ridgemont", iar 1991, s-a remarcat alaturi de Bruce Willis si Damon Wayans, in filmul "Ultimul samaritean". De asemenea, Taylor Negron era pictor si a avut o serie de expozitii cu operele sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.