Concertul pe care Thomas Anders, fost membru al duoului pop german Modern Talking, trebuia sa il sustina pe 24 ianuarie, la Sala Palatului din Bucuresti, a fost anulat din cauza unor probleme contractuale, informeaza organizatorii evenimentului, Project Events.

Persoanele care au achizitionat deja bilete pentru concertul pe care artistul urma sa il sustina la Bucuresti isi pot recupera banii sau pot lua tichete la alte concerte aflate in vanzare pe www.biletoo.ro.

Cei care aleg sa primeasca banii inapoi trebuie sa se adreseze site-ului sau sa mearga la punctul de vanzare de la care au achizitionat biletul. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid. Perioada in care se pot recupera banii este 5 ianuarie - 5 martie, informeaza organizatorii, potrivit MEDIAFAX.

Persoanele care au achizitionat bilete de pe www.biletoo.ro si aleg sa le schimbe cu altele trebuie sa mearga la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter) si sa prezinte tichetul intact si valid. Vor primi in schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de tichete similara.

Cantaretul, compozitorul si producatorul Thomas Anders, pe numele sau real Bernd Weidung, s-a nascut pe 1 martie 1963, la Koblenz, in Germania. Anders a facut parte din cunoscutul duo german Modern Talking.

Modern Talking a fost cel mai de succes grup din Germania si a avut numeroase single-uri ce au ajuns in top 5 in multe tari. Trupa a vandut peste 75 de milioane de albume in numai trei ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.