Teatrele de pe Broadway, New York, au inregistrat in 2014 cel mai mare numar de spectatori si cele mai mari incasari din istorie.

Organizatia The Broadway League, care reprezinta producatorii si proprietarii de teatre, a anuntat, luni, ca numarul de spectatori a crescut cu 13%, iar incasarile, cu 14% in 2014, comparativ cu anul 2013. "In ultimele 12 luni, ne-am bucurat de o crestere cu 13% a audientei", a declarat Charlotte St. Martin, director executiv al The Broadway League.

"De la inceputul noii stagiuni pana in prezent, numarul de spectatori a crescut cu 14%, dupa ce, la finalul stagiunii anterioare, numarul de spectatori crescuse cu 5,6%", a precizat St. Martin, potrivit MEDIAFAX.

Perioada 22 - 28 decembrie 2014, in care au fost prezentate 36 de spectacole, a fost cea mai buna saptamana de Craciun de pe Broadway, din istorie, din punctul de vedere al numarului de spectatori si al incasarilor. Potrivit cifrelor publicate de The Broadway League, saptamana urmatoare (29 decembrie - 4 ianuarie) a fost cea de Anul Nou cu cele mai mari incasari si cu cea mai mare audienta pana in prezent.

Printre spectacolele cu cele mai mari incasari se afla "Wicked", "The Lion King" si "Book of Mormon".
Aproximativ 20 de spectacole vor avea premiera in curand pe Broadway, printre ele aflandu-se si "Constellations", cu Jake Gyllenhaal, prima reprezentatie urmand sa aiba loc pe 13 ianuarie.

Sursa video: brodway.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.