Sylvester Stallone a anuntat numele celui de-al cincilea film din franciza "Rambo", care se presupune ca ar fi chiar ultimul, actorul precizand, pe contul sau de pe platforma online Twitter, ca pelicula se va numi " Rambo: Last Blood", informeaza variety.com.

Actorul american Sylvester Stallone va relua rolul lui Rambo in partea a cincea a francizei omonime, a confirmat compania de productie Splendid Films din Germania.

"In «Rambo V», Sylvester Stallone se intoarce la rolul sau legendar. De data aceasta, va lupta impotriva unui cartel din Mexic. Stallone (...) a descris acest nou «Rambo» drept propria versiune a filmului «Nu exista tara pentru batrani» (regizat de Joel si Ethan Coen, recompensat in 2008 cu patru premii Oscar, pentru cel mai bun film, cea mai buna regie, cel mai bun scenariu si cel mai bun actor in rol secundar, Javier Bardem, n.r.)", se arata intr-un comunicat al producatorilor lungmetrajului, dat publicitatii in iunie 2014.

Primul film din serie, "First Blood - Rambo I", de Ted Kotcheff, a fost lansat in 1998, iar cea mai recenta productie a fost "Rambo", din 2008, regizata de Sylvester Stallone. Franciza a avut incasari totale de 294,1 milioane de dolari, scrie MEDIAFAX.

Starul hollywoodian, in varsta de 68 de ani, a devenit celebru la sfarsitul anilor '70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa in filmele din franciza "Rocky" si si-a construit apoi o cariera de succes jucand roluri principale in filme de actiune, precum John Rambo, un veteran al razboiului din Vietnam, in franciza "Rambo", si rolul unui mercenar in franciza "Eroi de sacrificiu/ The Expendables". De asemenea, Stallone a jucat alaturi de Robert de Niro in "Grudge Match: Faceti pariurile", de Peter Segal, unde veteranii actori americani interpreteaza doi pugilisti batrani a caror rivalitate a devenit celebra dincolo de granitele sportului.

Recent, mama actorul american a declarat ca acesta lucreaza la un film autobiografic. "Sylvester lucreaza la povestea vietii lui, propria biografie. Trebuie sa filmeze «Rambo V» si mai trebuie sa mearga si la Budapesta pentru a incepe filmarile la «The Expendables 4», dar va turna acest film (autobiografic, n.r.) intre aceste proiecte", a declarat Jackie, mama actorului, pentru tabloidul britanic The Sun.

Citeste si:
Vrei sa incepi fara batai de cap propria afacere? O franciza poate...
Vrei sa incepi fara batai de...

Pentru rolul din filmul "Rocky", lansat in 1976, Stallone a fost nominalizat, atat pentru interpretare, cat si pentru scenariu, la premiile Oscar, Globul de Aur si BAFTA si a castigat un trofeu David di Donatello (echivalentul italian al distinctiilor acordate de Academia americana). De asemenea, a fost recompensat cu premii precum Golden Icon Award, la Festivalul de la Zurich, si trofee pentru intreaga cariera la Palm Springs International Film Festival, Hollywood Film Festival, gala César, gala Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films. Pe de alta parte, Stallone a fost nominalizat de 31 de ori la Razzie Awards - care recompenseaza cele mai proaste prestatii din fata si din spatele camerei de filmat -, obtinand printre altele, trofeul pentru cel mai prost actor al decadei, in 1990, si cel pentru cel mai prost actor al secolului, in 2000.

Citeste si:
Adele și iubitul se mută într-o casă care i-a aparținut lui...
Adele și iubitul ei se mută...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.