Cantareata Inna a acordat un interviu si a participat la o sedinta foto pentru editia din ianuarie a revistei FHM din Spania, artista romana aparand pentru prima data pe coperta acestei publicatii.

"Dupa un an plin de reusite in Spania, cu doua single-uri in topuri («Cola Song» si «Good Time»), prezenta la cele mai mari emisiuni TV si radio si evenimente din tara, fanii spanioli se pot bucura de o sedinta foto si un interviu acordat de Inna revistei FHM", se arata intr-un comunicat, scrie MEDIAFAX.

Titlul de pe coperta FHM, editia spaniola, anunta ca Inna este "noul superstar al muzicii dance". Fotografia de pe coperta a fost facuta de Gabriel Hirit, iar pozele din interiorul revistei au fost realizate de Tibi Clenci si Edward Aninaru, scrie MEDIAFAX.

Artista a participat recent, in Madrid, la evenimentul 40 Principales, alaturi de cei de la One Direction, The Vamps, David Bisbal, Birdy, Cris Cab si Wisin, precum si de artisti locali din Spania, unde a promovat cel mai nou single lansat, "Diggy Down", care a acumulat 5 milioane de vizualizari pe contul Innei de pe site-ul YouTube.

Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscuta drept Inna, a inceput sa colaboreze cu echipa de producatori Play & Win in 2008, an in care a fost lansat si primul sau disc single, "Hot", piesa care a ajuns pe primul loc in clasamentele radio din Romania, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia si Grecia. Ulterior, piesele sale au cucerit topurile muzicale din intreaga lume, iar artista a inceput sa colaboreze cu muzicieni internationali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.