Cantareata Alicia Keys si sotul ei, producatorul muzical Swizz Beatz, au devenit parinti pentru a doua oara, dupa ce artista americana a nascut un baietel, weekendul trecut, informeaza contactmusic.com.

Bebelusul s-a nascut sambata, pe 27 decembrie, si a primit numele Genesis Ali Dean. Informatia a fost confirmata de ambii parinti prin intermediul unor mesaje publicate sambata pe reteaua de socializare Instagram. Swizz Beatz, in varsta de 36 de ani, si Alicia Keys, in varsta de 33 de ani, s-au casatorit pe 31 iulie 2010, in Corsica. Cei doi aveau deja impreuna un fiu, Egypt Daoud Dean, care s-a nascut pe 14 octombrie 2010. Producatorul muzical Swizz Beatz, al carui nume real este Kaseem Dean, are alti trei copii din relatii anterioare, scrie MEDIAFAX.

Alicia J. Augello-Cook, cunoscuta sub numele de Alicia Keys, este actrita si cantareata americana de R&B, soul si neo-soul. Albumul ei de debut, "Songs In A Minor", lansat in 2001, a propulsat-o pe artista americana la statutul de star international. Alicia Keys a vandut peste 35 de milioane de albume si peste 30 milioane de single-uri si a castigat in repetate randuri premii internationale de prestigiu - 15 Grammy, 10 Billboard Awards si cinci American Music Awards. Cel mai recent album al ei, cel de-al cincilea din cariera, se intituleaza "Girl on Fire" si a fost lansat pe 22 noiembrie 2012.

Swizz Beatz a produs albume lansate de nume mari din muzica rap si hip-hop, precum Chris Brown, Dr. Dre, DMX si Kanye West.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.