Google va publica versurile unor cantece in rezultatele oferite pe pagina sa principala in urma cautarilor online efectuate de utilizatorii sai, informeaza site-ul publicatiei New Musical Express.
Prin aceasta decizie, motorul de cautare online american va concura cu alte site-uri specializate in publicarea de versuri pe internet, precum Genius, Metro Lyrics si Sing 365. Potrivit presei americane, Google a inceput deja sa angajeze specialisti care sa transcrie si sa publice online versuri ale unor cantece, pentru ca acestea sa apara in rezultatele cautarilor asociate, scrie MEDIAFAX.

Versurile unor cantece apar deja in rezultatele oferite utilizatorilor din Statele Unite ale Americii. Cuvintele din versurile acelor piese apar in partea de sus a rezultatelor oferite de Google in aceasta tara, devansand rezultatele asociate cu alte site-uri cu profil muzical. Un purtator de cuvant al companiei americane a dezvaluit pentru Business Insider ca "Stairway To Heaven", celebra piesa a trupei Led Zeppelin, este unul dintre primele cantece ale carui versuri sunt oferite de Google in rezultatele afisate pe pagina sa principala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.