Filmul "Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 56,22 de milioane de dolari.

Filmul "Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies", regizat de Peter Jackson, cu Martin Freeman, Ian McKellen si Benedict Cumberbatch, incheie povestea lui Bilbo, Thorin si a gnomilor. Eroii, care l-au trezit pe Smaug din culcusul sau din Erebor se vor lupta acum cu acesta, in speranta ca vor distruge raul pentru totdeauna. Gandalf descopera insa ceva si mai infricosator in Dol Guldur. Filmele din trilogia "Hobbitul" spun o poveste care se petrece in Pamantul de Mijloc, cu 60 de ani inainte de actiunea din "Stapanul Inelelor".

Comedia de familie "O noapte la Muzeu: Secretul Faraonului/ Night at the Museum: Secret of the Tomb", regizata de Shawn Levy, a debutat pe locul al doilea in topul incasarilor de peste weekend, in cinematografele nord-anericane, cu 17,3 milioane de dolari. Pelicula ii are in rolurile principale pe Ben Stiller si Robin Williams, acesta fiind ultimul film in care apare Williams, care a murit in luna august. Protagonistul, Larry Daley, calatoreste in jurul lumii si aduce langa el noi personaje, alaturi de cele deja cunoscute, in incercarea de a salva magia de la disparitie.

Comedia muzicala "Annie", regizata de Will Gluck, a debutat pe locul al treilea in box office, cu incasari de 16,3 milioane de dolari, de vineri pana duminica. Cu Quvenzhané Wallis, Rose Byrne, Cameron Diaz si Jamie Foxx in distributie, Annie, personajul legendar, aflat in cautarea familiei sale, care a inspirat generatii intregi, revine pe marele ecran intr-o viziune contemporana, in comedia produsa de Columbia Pictures.

Pe locul al patrulea, cu incasari de 8,06 milioane de dolari, s-a clasat filmul "Exodus: Zei si regi/ Exodus: Gods and Kings", aflat in al doilea weekend de difuzare. Regizat de Ridley Scott, cu Christian Bale, Sigourney Weaver, Joel Edgerton si Aaron Paul in distributie, filmul este o ecranizare a povestii biblice a fugii evreilor din Egipt, sub conducerea lui Moise, in cautarea Pamantului Fagaduintei. In film, Moise, interpretat de Christian Bale, se ridica impotriva faraonului Ramses, interpretat de Joel Edgerton, si porneste, in fruntea a 600.000 de sclavi evrei, intr-o calatorie extraordinara, evadand din Egipt si ferindu-se de terifiantele urgii ce se abat asupra regatului lui Ramses.

Citeste si:
Prințul Harry, dialog cu fiul actorului Robin Williams pe o temă...
Prințul Harry și fiul...

Pe locul al cincilea s-a clasat filmul "Jocurile foamei: Revolta - Partea I", al treilea din franciza de succes "Hunger Games", cu incasari de 7,75 milioane de dolari de vineri pana duminica, in al cincilea weekend de difuzare. Filmul continua povestea lui Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), care se recupereaza dupa extenuantele Jocuri ale Foamei si devine un simbol al sperantelor oamenilor din tinutul Panem, populatie aflata in continuare sub tirania Capitoliului. De aceasta data, Katniss va avea o surpriza legata de Peeta Mellark (Josh Hutcherson), care, dupa ce a fost rapit la finalul filmului precedent, va reaparea intr-o postura neasteptata. Filmul este regizat de Francis Lawrence si ii are in distributie pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland, dar si pe regretatul actor Philip Seymour Hoffman.

Citeste si:
Nunti secrete vs ceremonii cu fast: 10+ vedete care si-au unit destine
Nunti secrete vs ceremonii cu...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.