Cantaretul Lance Bass, fost membru al formatiei `N Sync, s-a casatorit cu logodnicul lui, intr-o ceremonie organizata, sambata, in Los Angeles, la care au participat mai multe vedete din industria muzicala si cinematografica, informeaza contactmusic.com.

Fostul membru al formatiei 'N Sync s-a casatorit cu partenerul sau de viata Michael Turchin, la hotelul Park Plaza, in fata a peste 300 de invitati, in timp ce actrita Jamie-Lynn Sigler a oficiat ceremonia cu "Once Upon a Time".

Printre invitati s-au numarat fostii colegi din trupa 'N Sync - JC Chasez, Joey Fatone si Chris Kirkpatrick -, Justin Timberlake lipsind pentru ca se afla in turneu.

Cuplul a dansat pe melodia "Can't Help Falling in Love", a lui Elvis Presley, interpretata de Chasez, scrie MEDIAFAX.

Trupa americana 'N Sync a fost infiintata in 1995, in Orlando, Florida. Formatia era compusa din Justin Timberlake, JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone si Lance Bass.

'N Sync a lansat albumele "NSYNC (1997)", "No Strings Attached" (2000) si "Celebrity" (2001) si a vandut peste 50 de milioane de albume, in intreaga cariera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.