Cantaretul american Stevie Wonder a devenit tata pentru a noua oara, dupa ce actuala sa partenera de viata, Tomeeka Robyn Bracy, a nascut o fetita, care a primit numele de Nia, informeaza contactmusic.com.

Agentul de presa al artistului american a dezvaluit pentru tabloidul Us Weekly ca numele bebelusului inseamna "scop", iar acesta este unul dintre cele sapte principii ale Kwanzaa, o sarbatoare afro-americana celebrata la sfarsitul lunii decembrie, scrie MEDIAFAX.

Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului. Primul lor copil s-a nascut in 2013.

Steven Wonder, in varsta de 64 de ani, are alti sapte copii din relatii anterioare, inclusiv doi fii cu cea de-a doua sotie, creatoarea de moda Kai Millard Morris, de care a divortat in anul 2012. Legendarul cantaret a mai fost casatorit cu cantareata Syreeta Wright, in perioada 1970 si 1972.

Stevie Wonder, renumit pentru piesele de succes "Superstition", "I Just Called to Say I Love You" si "My Cherie Amour", este considerat o veritabila legenda a muzicii soul. Muzicianul american a sustinut in 2008 un turneu mondial al carui scop principal a fost, potrivit artistului, de a raspandi in lume un apel la unitate pentru toate rasele si religiile.

Stevie Wonder a orbit la putin timp dupa nastere. El a invatat sa cant la muzicuta, pian si tobe inca de la varsta de noua ani. De-a lungul carierei sale, Stevie Wonder a avut 32 de piese ajunse pe primul loc in clasamentul R&B din SUA, a castigat 25 de premii Grammy si a vandut peste 100 de milioane de discuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.