Criticul de teatru Eugenia Anca Rotescu, fosta membra a Uniunii Teatrale din Romania (UNITER), a murit la varsta de 58 de ani, din cauze naturale, aceasta fiind gasita decedata in locuinta sa din Bucuresti, luni, informeaza UNITER.

Eugenia Anca Rotescu, nascuta pe 3 august 1956, a fost membra a UNITER, a Sectiei romane a Asociatiei Internationale a Criticilor de Teatru (AICT) si a retelei francofone TÉR - Traduire, Éditer, Représenter.

In calitate de redactor asociat al revistei Scena.ro si de colaboratoare permanenta a revistei Observator cultural, Eugenia Anca Rotescu a publicat numeroase articole si comentarii, interviuri si eseuri teatrale, pastrandu-si insa aceeasi profunda discretie, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Pentru cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu, slujba de priveghere va avea loc vineri, de la ora 16.00, iar slujba de inmormantare se va desfasura sambata, la ora 12.00. Ambele ceremonii se vor desfasura la Capela Sf. Ana de la Cimitirul Bellu Catolic, iar inmormantarea va avea loc la Cimitirul Berceni 2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.