Cantareata Madonna planuieste sa marcheze implinirea a 30 de ani de la turneul sau "Like a virgin", din 1985, printr-o serie de concerte in intreaga lume, prin care va promova si urmatorul sau album, programat pentru lansare in 2015, potrivit contactmusic.com.

"Acesta va fi un turneu special. Madonna vrea sa cante in cat mai multe locuri, in special pentru ca se vor implini 30 de ani de la turneul «Like a Virgin». Ca si in cazul turneului «MDNA», din 2012, cand a avut 88 de concerte in Europa, America de Sud si Asia, Madge (cum i se mai spune Madonnei, n.r.) va calatori in jurul lumii. De indata ce va termina lucrul la noul album, se va putea concentra pe concerte", a declarat o sursa pentru publicatia britanica Daily Mirror.

Madonna, in varsta de 56 de ani, a avut pana in prezent noua turnee de mare amploare, iar cel din 2015 ar urma sa fie unul in care artista "va forta limitele" si va oferi ceva nou fanilor.

"Madonna stie ca pentru a ramane relevanta trebuie sa continue sa se reinventeze si sa impinga si mai mult limitele. Noul turneu va prezenta o latura a Madonnei pe care nimeni nu a mai vazut-o", a mai spus sursa citata.

Solistul trupei OneRepublic, compozitorul Ryan Tedder, a dezvalui recent ca a lucrat cu Madonna la "cea mai buna muzica a ei din ultimul deceniu", scrie MEDIAFAX.

"Cantecele pe care le-am compus cu ea sunt foarte greu de explicat"
, a declarat Tedder.

Considerata "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

In august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului "Sticky and Sweet". Cel mai recent album lansat de Madonna, al 12-lea din cariera, a fost "MDNA" (2012).

Citeste si:
Madonna vrea să se întâlnească cu papa Francisc
Motivul pentru care Madonna...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.