Noul lungmetraj din franciza "James Bond", a fost furat de piratii cibernetici, in timpul atacului comis de acestia asupra serverelor studiourilor Sony.

Producatorii filmelor cu agentul 007 spun ca au aflat abia sambata faptul ca o versiune timpurie a scenariului pentru "SPECTRE" se afla printre materialele furate si date publicitatii de piratii cibernetici care au reusit sa acceseze calculatoarele si serverele studiourilor Sony.

"Eon Productions este ingrijorata ca o terta parte care a primit acel scenariu furat ar putea sa incerce sa il publice integral sau sa publice fragmente din el", a precizat aceasta companie de productie cinematografica intr-un comunicat, precizand cu aceasta ocazie ca scenariul in cauza este protejat de legea drepturilor de autor din Marea Britanie.

Filmul "SPECTRE", cu Daniel Craig in rolul principal, va fi lansat pe marile ecrane pe 6 noiembrie 2015. Filmarile au inceput in aceasta luna, la putin timp dupa ce producatoarea Barbara Broccoli si regizorul Sam Mendes au dezvaluit in cadrul unei conferinte de presa titlul, distributia si noile modele de automobile din acest film. Ei au refuzat insa sa dezvaluie detalii despre intriga peliculei. Franciza "James Bond" este una dintre cele mai profitabile pentru studiourile Sony, iar cel mai recent film lansat din aceasta serie, "Skyfall", a generat incasari de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decat oricare alt film cu agentul 007.

Purtatorul de cuvant de la Sony Pictures a spus ca zvonurile potrivit carora acel atac cibernetic a obligat studioul hollywoodian sa opreasca productia filmelor sale, inclusiv filmarile de la "SPECTRE", sunt eronate.

Piratii cibernetici au lansat un atac informatic asupra diviziei de divertisment a grupului Sony, pe 24 noiembrie, blocand reteaua de computere a acestuia si furand o serie de documente si informatii importante, in cadrul unuia dintre cele mai severe atacuri cibernetice comise asupra unei companii de pe teritoriul american. Autorii acestui atac informatic nu au fost deocamdata identificati.

In "SPECTRE", actorul britanic Daniel Craig, in varsta de 46 de ani, va interpreta pentru a patra oara rolul agentului 007, dupa ce a jucat anterior acest rol in filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) si "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012). In acest film, ce va fi regizat de Sam Mendes, spionul britanic va avea un adversar tenace in persoana unui personaj malefic, ce va fi interpretat de actorul austriac Christoph Waltz.

Citeste si:
Cine va fi următorul James Bond după Daniel Craig
Cine va fi următorul James...

Dave Bautista, un celebru sportiv american, practicant de wrestling, va juca si el in noul film din seria "James Bond".

Actrita italiana Monica Bellucci si actrita franceza Léa Seydoux au fost alese pentru a interpreta rolurile feminine principale - Bond Girls - in filmul "SPECTRE", cel de-al 24-lea lungmetraj din seria "James Bond".

Filmarile au debutat luni si vor dura sapte luni. Filmul "SPECTRE" va fi turnat in studiourile Pinewood din apropiere de Londra, la Roma, in Mexic, Tanger si in Alpii austrieci, a precizat Sam Mendes, care va regiza astfel al doilea film "James Bond" din cariera sa, dupa "007: Coordonata Skyfall". Regizorul a dezvaluit de asemenea cu aceasta ocazie un alt star al filmului "SPECTRE": noul model de automobil Aston Martin, DB10. Precedentul model, DB5, a fost transformat in cenusa in "Skyfall".

Citeste si:
Monica Bellucci, întruchiparea perfecțiunii într-o rochie cu șliț...
Monica Bellucci,...

Titlul "SPECTRE" face referire la o misterioasa organizatie secreta inventata de creatorul personajului James Bond, scriitorul Ian Fleming, in al noualea roman din serie, intitulat "Thunderball".

Potrivit scenaristului John Logan, "Bond 24" nu va fi o continuare a lungmetrajului "007: Coordonata Skyfall", dar va avea numeroase legaturi cu acel film. In schimb, scenariul va fi inspirat, ca de obicei, din romanele lui Ian Fleming, creatorul personajului James Bond.

James Bond, super-spionul din romanele lui Ian Fleming, a ajuns pentru prima data pe marele ecran in filmul "Dr. No", din anul 1962, cu ajutorul actorului Sean Connery, care a jucat rolul principal. Ceilalti actori care au interpretat acelasi rol de-a lungul anilor sunt Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan si Daniel Craig. Primele 23 de filme "James Bond" realizate pana in prezent au generat incasari de peste 4,1 miliarde de dolari in toata lumea.

Citeste si:
Actrița Tanya Roberts, din seria James Bond, a încetat din viață
Actrița Tanya Roberts, din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.